Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te elhagynád a párod több éves kapcsolat után, ha még szeretnéd, de már nem úgy működne köztetek a dolog, egy olyanért, akit nemrég ismertél meg és nagyon megtetszett?
Az intimitás alatt a szex szinte teljes hiányát értem. Nem foglalkozik már velem úgy, szerinte a fogamzásgátló okoz nála libidócsökkenést.
Beszéltem vele, ő is érzi, hogy nem lesz ez így jó, de azt mondta nem akar elhagyni
Ha mindkét fél tenni kar a kapcsolatért és nem csak beszélnek róla, akkor van megoldás.
Segítséget kell kérni egy külső szakértőtől és be kell tartani amit javasol, szerintem így menthető a dolog.
Ami a tablettát illeti...volt olyan barátnőm akire kifejezetten jó hatással volt, nem fájt a hasa, eltűntek a pattanásai, a bőre is szebb lett, viszont a mostani páromra nagyon rossz hatással volt, a libidója a béka feneke alá süllyedt, nem volt kedve semmihez, a mozgáshiány miatt elkezdett hízni, fáradékonyság és még egy csomó más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!