Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ne keressem fel semmiképp?
"tudom, hogy ilyet már nem fogok találni"
Nem tudhatod biztosra. Csak most el vagy keseredve. Általában nagy csalódás, veszteség után az ember így érzi, és elképzelni sem tudja, hogy majd jobb lesz, és újból ráköszönt a nagy szerelem.
"Már több mint fél éve, de minden reggel ő az első gondolatom, nap végén az utolsó. Teljesen rámegyek lelkileg. Nem tudom, hogy lehet ezt feldolgozni..."
Nem bántásból, de ez már nem egészséges. Fordulj szakemberhez, aki segít a feldolgozásban.
"Elvileg van valakije"
Mi az, hogy "elvileg"??? Vagy van, vagy nincs. Ha van, akkor vedd tudomásul, és ne ámítsd magad, hogy "csak elvileg".
"nagyon sokáig próbáltam távol tartani magam, hogy legyen boldog, de nem megy nekem"
Tehát nem kommunikáltok. Ez valószínűleg az ő részéről nem véletlen... Ha ő szakított, és tényleg van új kapcsolata, akkor evidens, hogy ő nem keres téged. Te se tedd szerintem. Ha mégis megteszed, akkor viszont ne mássz rá, és ne próbáld meg sajnáltatni magad. Néhány mondattal kideríthető, hogy ő akar-e veled beszélni egyáltalán.
Elmondtam amit szerettem volna még, hogy szeretem még, stb. Ő is elmondta hogy mi van vele, és boldog mással, és ő már nem akar egyáltalán. Röviden tömören ennyi :)
És igen, én még mindig őt akarom sajnos. De ez ennyi volt, az ember fogadja el ha valaminek vége, megpróbáltam, legalább ennyi, nem mondhatom azt majd idősen, hogy nem tettem semmit az ügy érdekében. Remélhetőleg azért majd találok valaki mást akivel lesz hasonló kapcsolatom, azért elkezdem beszerezni a kutyákat/macskákat is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!