Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mi számít nektek komoly kapcsolatnak?
Az állhat a háttérben, hogy attól félhetett, úgysem tartana semeddig és nem lehetne komoly kapcsolatnak nevezni, ha nincs szex.
Én is hasonlóan gondolom amit az egyik felhasználó írt, de a tervezés szerintem nem rögtön a legelején van amikor még alig ismered a másikat, a szex pedig alap dolog egy kapcsolatban.
Azt kijelenthetjük, hogy attól is komoly kapcsolat ahol szexelnek a felek, ha épp nem aszexuálisak.
A tempó lehetett túl gyors neki vagy nem tudom.
Én sem értem igazán a szakítás okát, miért mondta ezt.
Szerintem ne magadat okold kerdezo,valoszinuleg a merevedesi gondjai allnak a hatterben megis.
Lehet hogy fel hogy beledszeret,de megis szetmennetek pl kesobb a merevedesi gondjai miatt vagy nemtom
Ez eléggé összetett, többrétegű. Mindenki válaszával egyet értek. :) Amikor már nem azér akarok együtt lenni vele, hogy dugjunk. :) 6 hét... hát. akkor pedig már körvonalazódni kéne az érzésnek. LEgalább is nálam így volt. pár hétig nagyon jól ereztem magam mellette, aztán szép lassan beleszerettem.
komoly kapcsolat: együtt sírunk, nevetünk. benne vagyunk egymás életébe, mindenhova együtt megyünk, felvállaljuk a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!