Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? Hogyan enyhítsem a fájdalmat a hi ányát?
Figyelt kérdés
Bonyolult helyzet. Elmaradtunk, de nem veszekedéssel hanem megbeszeltük. Teljesen kilépett az életemböl. Kész vagyok reggel senki sehol este is egyedül. Nem tudok rola semmit. Mit csináljak? A szívemet tépi. Fáj!! Hogy tudjam a gondolataimat elterelni. Mennyi idö? Osszehullottam!2016. márc. 5. 13:53
1/2 VirágésBence válasza:
Új hobbi, sport, sok idő a barátokkal, kiadós beszélgetések stb. A lényeg, hogy megtanult értékelni az egyedül töltött időt is, szeress a saját gondolataidba merülni, olvasni egy jó könyvet, megnézni egy vicces filmet, elmenni sétálni vagy biciklizni, meginni egy kávét. Olyan dolgok, amiket eddig vele szerettél csinálni, most szeresd meg egyedül is és jobban fogod magad érezni.
2/2 anonim válasza:
akkkó nem teccet az ötletem??? akkor vegyél be egy kalmópirint az fájdalom csillapító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!