Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek? Kéne egy kis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Kéne egy kis megerősítés, vagy vélemény

Figyelt kérdés

Másfél éve vagyunk együtt a barátommal, ő 37, én 26.

Egy éve vitatkozunk kb folyamatosan, főleg azon, hogy ő akar-e egyáltalán gyereket, családot, lakást. Közös célokat. Egy éve "vergődök" ezen. És soha nem volt képes normális választ adni. Eddig. Tegnap ivott kicsit és kikérdeztem. Ő nem akar gyereket, nem akar semmit, ő csak haverokkal akar lenni, egyedül élni, stb. Szeret velem lenni, de ennyi. Annyira félek lépni. Együtt élünk, én azt hittem örül a közösen felépített kis albérletünknek, hogy berendeztük, kialakítottuk az életünket, és tegnap kb. azt mondta, hogy neki jobb volt előtte, hogy egy büdös padlásszobában lakott egyedül a bátyjával és a családjával. Mikor én mindent megtettem, amit csak egy nő tehet egy férfiért... :( Félek egyedül lenni, mert azért már ragaszkodom hozzá, meg amúgy kedves velem (néha), meg igyekezett boldoggá tenni, de nem tud, mert neki a haverok meg a buli a fontos, nekem meg a közös programok, tervek. Annyira rossz, hogy most itt vagyok, és minden dolog összedölt amit terveztem. Mit csináljak?

2016. márc. 4. 07:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ha korábban is kikerülte az egyértelmű válaszadást, kár volt akár ennyi időt is elpocsékolni rá. Bár nem is tudom mit vártál egy olyantól aki 37 éves létére nem képes érdemi kommunikációt kialakítani a párjával. Nem képes hozzá őszinte lenni. Hagyd a fenébe. Nincs közös jövőtök. Ha vele maradsz, akkor lemondhatsz a terveidről. Ha szülnél is, gyakorlatilag egyedül nevelnéd a gyereket, mert leszarná.
2016. márc. 4. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!