Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Meddig fog ennyire fájni? Ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig fog ennyire fájni? Ki lehet ezt heverni?

Figyelt kérdés

Vasárnap szakítottak velem. Én még szerettem, ő volt a másik felem.

Első szerelem volt, és most annyira fáj a hiánya.

2016. febr. 16. 08:59
 1/8 anonim ***** válasza:
Itt senki nem fogja neked megmondani hogy hány nap, hónap, akár év mire kihevered. Még friss az érzés ezért lehet rossz. Kezdj túllépni és elmenni bárhova jól érezni magad. A depizés nem megoldás semmire.
2016. febr. 16. 09:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

ki lehet heverni persze, de tőled is függ.. ne kapaszkodj olyanba,ami már nincs :( nem ő volt a másik feled,ha szakított veled...

legyél a barátaiddal,családoddal,amennyit csak tudsz,foglald el magad

és minden rendben lesz..most pár napig rossz tudom,de biztos oka volt ennek,és lesz majd olyan,aki megbecsül és szeretni fog igazán

2016. febr. 16. 09:11
 3/8 A kérdező kommentje:
Nincsenek barátaim. Nemrég új helyre költöztünk, nem ismerek itt senkit sem. A családom másik országban él.
2016. febr. 16. 09:14
 4/8 anonim ***** válasza:
72%

az a baj erre még te sem tudsz válaszolni...

de addig amíg nem érzed magad készen rá, ne kezdj bele egy másik kapcsolatba...nem jó mással feledtetni a bút, ha még nem állsz rá készen!

22F

2016. febr. 16. 09:43
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Még egy darabig jó sz.ar lesz de idővel enyhül a fájdalom de az első soha nem múlik el igazán
2016. febr. 16. 10:10
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat

Az idő segít azt tudom, csak addig ki kell bírni valahogy

2016. febr. 16. 11:03
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én az első szerelmi szakításom után annyira kivoltam mentálisan, nem aludtam, sírógörcsök stb. De ami a legrosszabb volt, hogy nem láttam át, hogy hogy vezetett idáig, hogy szakítottunk, én mit rontottam el. Szóval én elmentem pszichológushoz, 12 alkalom volt, gyógyszert nem kaptam. Ahogy egyre többet értettem meg a kapcsolatunkból, úgy csökkent a fájdalom, de persze ez még jóval a terápia után került igazán helyre. Nem mondom, hogy minden szerelmi csalódásban szenvedő keressen pszichológust, de ez is egy lehetőség. Kitartást és sok erőt!
2016. febr. 16. 15:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha egyedül nem megy, kérj segítséget másoktól.
2016. febr. 24. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!