Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Kár volt ezért szakítanom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kár volt ezért szakítanom?

Figyelt kérdés
Szombaton ott voltam a barátomnál, úgy volt, hogy ott is alszok. Majd mikor már készültünk lefeküdni mondta, hogy jobb lenne ha hazamennék, mert ő egyedül akar aludni. Aztán ír h hozzászokott h egyedül alszik és nem az én hibám blablabla. De engem hihetetlenül megbántott ezzel. Közel lakunk egymáshoz, mégis akkor találkoztunk a héten először.
2016. febr. 15. 17:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem azért, de ez elég bunkó dolog... mert ha nem akarta volna, akkor közölhette volna időbe is, nem pedig fekvés előtt pár perccel
2016. febr. 15. 17:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez elég gáz, és hülye kifogás, érthető hogy rosszul esett, de a szakítást is túlzásnak tartom, ez simán megbeszélhető
2016. febr. 15. 17:14
 3/4 anonim ***** válasza:
2-esnél a pont: igen, bántó, na de ezért szakítani erős túlzás. Bár gondolom elég friss a kapcsolat... de akkor is...
2016. febr. 15. 17:26
 4/4 Sidd ***** válasza:

Elég durva amit a srác művelt, de megbocsájtható talán.

Nem tudni hány évesek vagytok és mióta vagytok együtt.

Próbáld meg kiszedni belőle,hogy mi az amit megszokott az egyedül alvásban, ami miatt hazaküldött téged.

Kicsi ágya van és nem fértetek el kényelmesen ? Csak 1 takarója van ami alá nem fértetek be ? Szeret pucéron aludni ?

Szóval próbálj meg az ő fejével is gondolkodni egy kicsit és kérdezz tőle bátran.

2016. febr. 16. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!