Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy tegyem túl rajta magam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tegyem túl rajta magam?

Figyelt kérdés
A helyzet az hogy a barátnőmmel 3évet voltunk együtt ez idő alatt 3x dobott ilyenkor másik srácok végett meg mert én nem törödtem vele amit én nem így érzek most megint szakítottunk 1hónapja külön vagyunk nekem van már más s most megint szerintem rájött hogy én jobb vagyok mint akivel ismerkedhet és megint vissza jönne hozzám de ha most kibékülök vele később ugyanez lesz szerintem,kicsit olyan sértödös morcos de nagyon szerettem de igy nem lehet játszani az érzésekkel nagyon sokat szenvedtem miatta,akivel most vagyok rendes sokkal kedvesebb jól meg vagyok de még is sokat gondolok az exre,volt már valaki hasonló szituációban
2016. febr. 12. 15:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem próbáld meg ezzel a jelenlegi lánnyal ismerd meg jobban, nagyon jól látod, ha visszamennél az előző lányhoz, ugyanez lenne, és csak szenvednél. Ne hagyd magad kihasználni, nem vagy te egy darab rongy, amit ha jön egy másik srác, csak úgy eldob. Nemáár...

25 N

2016. febr. 12. 15:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Ne fogadd vissza többet.Hülyère vesz.Próbáld meg az új csajjal.
2016. febr. 12. 15:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Aki egyszer már elhagyott valakiért, az legközelebb is megteszi!!! Zárd le a múltat és foglalkozz a jelennel, ez a minimum amit az új barátnőd megérdemel.

Ne próbáld szépíteni a múltban történt eseményeket, arra gondolj milyen szar volt a szakítás után és nyomban nem lesz annyira szimpatikus az exed....akkor nem izgatta, hogy Neked mennyire szar, most se izgassa hogy mennyire jó!!!

38F

2016. febr. 12. 15:33
 4/7 anonim ***** válasza:
nőjjetek fel gyerekek
2016. febr. 12. 15:38
 5/7 A kérdező kommentje:
hát ez az csak nagy szerelem volt sok vesszekedésel nem akarok vissza menni mert attól félnék,hogy megint ugyan ez lenne,csak még is sokat gondolok az exre s nem tudom mit tegyek hogy eltudjam felejteni mert vele képzeltem el az életemet és ugy érzem most üresség van bennem 1évet együtt is éltünk és itt lenne a lehetőség hogy meg probáljuk újra de ennyi szakítás és veszekedés után nem látom értelmét de a szívem az majd megszakad utána még most is.25f
2016. febr. 12. 16:43
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Átéltem ugyanezt.....

Tapasztalatból mondom, hogy amíg nem találsz egy olyan partnert, aki legalább annyira eltekeri a fejedet,mint az exed, addig nem fogsz szabadulni ettől az érzéstől.Sajnos önkéntelenül is az exedhez fogod hasonlítani az új partnereidet, és azok nem ismernek Téged, nem tudják, hogy mi az ami fontos számodra, vagyis eleve hátrányból indulnak. Ha majd egyszer találsz egy olyan Nőt aki megüti azt a szintet amit az exed képviselt úgy el fogod felejteni, mintha ezer éve lett volna. A megoldás a Te kezedben van, nem árt ha tudatosan keresel párt magadnak.

38F

2016. febr. 12. 16:55
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.igazatok van csak nagyon nehéz tudom senkinek sem könnyű egy ilyet átélni de nagyon nehezen viselem.
2016. febr. 12. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!