Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha nagyon szerelmes vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nagyon szerelmes vagy hónapok után is az exedbe, felkeresnéd ha tudod van új párja?

Figyelt kérdés
Nem telik el nap, hogy ne gondolnék rá órákat, nagyon rossz érzés. Akarom, hogy boldog legyen, de bennem van, hogy el kéne mondanom neki mennyire szeretem még. :(
2016. febr. 2. 19:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted lenne értelme?

Valószínű. annyi mondana, hogy "sajnálja, de ő már nem tud úgy..." blablabla, te is tudod szöveg...

2016. febr. 2. 19:39
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem.

Próbálj túllépni ezen,az a hajó elment.

2016. febr. 2. 19:48
 3/7 anonim ***** válasza:
igen, de nem igy egyenesben.. pl. egy közös barát által megtudakolnám, akarna-e még tőlem valamit, ha én akarnék tőle. ez végülis az uj barátnővel szemben sem rossz, sőt, mert nem hiszem, hogy másodhegedűs, vigasztalodásra használt potlék szeretne lenni, ha az ex még szeret esetleg engem.
2016. febr. 2. 19:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem keresném fel.
2016. febr. 2. 19:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem lenne értelme. Jelen pillanatban nincsen esélyed. A legerősebb pozíció, hogy elsétálsz, nem keresed, és ezt szó szerint értsd! Ha bármi érzelem maradt benne, és nem működik a mostani barátjával (jó eséllyel a csávó elrontja úgy is), majd fog keresni. Idővel. Ha nem keres, akkor nem érez semmit, és nem akar tőled semmit. Ezt tartsd tiszteletben,
2016. febr. 2. 21:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem!! ÉN is pont így éreztem/érzek még mindig, pedig mi már több mint 3 hónapja szakítottunk. Neki azóta már van barátja. Nekem se telik el úgy nap, hogy ne gondoljak rá. sőt férfi létemre esténként még bőgök is, annyira megvisel. Sajnos én utólag jöttem rá, hogy miután szakított velem (miattam), mennyire is szerettem/szeretem. De tovább kell lépjek, biztos vár rám valahol az igazi! ÉN is akarom hogy boldog legyen, és a facebook képekből ítélve, az is. Nincs jogom és nem is akarom zavarni, beleszólni az életébe. Sztem az már gerinctelenségre utalna. (meg amúgy is tudja ő nagyon jól, hogy bele vagyok/voltam zúgva)
2016. febr. 2. 21:56
 7/7 anonim ***** válasza:
2016. febr. 5. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!