Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Elrakjátok a volt párjaitoktól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elrakjátok a volt párjaitoktól kapott ajándékokat, tárgyakat? Van ilyenetek?

Figyelt kérdés

2016. jan. 30. 21:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Egy ilyenem van, ami ténylegesen tárgy egy ilyen kézműves miniszobor, együtt vettük, mindkettőnknek van/ha kidobta, akkor volt/ egy-egy.Nekem nagyon tetszik, szimplán ezért tartottam meg, meg kidobni nyilván nem fogom.Plusz ugye, mint emlék pl. belépőjegyek, karszalagok is megvannak egy gyűjtődobozban.
2016. jan. 30. 22:54
 12/16 anonim ***** válasza:

Alapvetoen nem dobtam ki semmit, miveve egy fiutol kapott dolgokat, annak a kapcsolatnak nagyon csunya okbol lett vege. De nem nezegetem, a szekreny melyen vannam szuleimnel. Alberletben lakom, megvan az otthoni szobam is de nem sokat vagyok ott. Szoval elfer. 1-2 dolog van az albimban kint de nem azert mert emlek hanem mert tetszik es nem emlekeztet arra akitol kaptam. Pl nagyon kapcsolat elejere esett a szulinapom es megvett valamit amit elozo nap mutattam h szeretnek majd venni. Hatha nincs otlete de szeretne. (Olcso aprosag). Ami szemelyesebb ajandek volt az mar nincs kirakva.

24l

2016. jan. 31. 02:46
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem szívesen válok meg a régi emlékektől, hisz mégis csak az életem részei voltak, mindegyik egy külön emlék. Pl 10 évvel ezelőtt kaptam egy pénztárcát akkori barátnőmtől, azt most karácsonykor cseréltem le, mert már eléggé elhasználódott.

Az utolsó kapcsolatomból több dolog maradt meg. Sokszor kaptam ruhát, nyilván ezeket nem dobja ki az ember, csak azért, mert vége lett egy kapcsolatnak. De a közös fotók is megvannak még a szekrényben, a kis apróságok, amiket tőle kaptam. Van egy kis hógömb, a Szfinxszel a közepén, ezt már igazából a kapcsolat végén kaptam, amikor már tudtuk, hogy nem lesz folytatás. A mai napig kint van az egyik polcomon.

29F

2016. jan. 31. 09:44
 14/16 anonim ***** válasza:

Egy acélgyűrű, amit csak akkor hordok, mikor épp nincs senkim (nem érzek már semmit a srác iránt, de milyen már extől kapott gyűrűvel fogni a párom kezét), egyébként egy titkos dobozban pihen. Ugyanettől a sráctól egy általa faragott delfin - ugyan a lakásba nem vittem át, mikor elköltöztem itthonról, de kidobni csak nem fogom.

Egy falióra, ami visszafelé jár - ez már egy következőtől - a delfin sorsára jutott. Hirtelen ennyi jut eszembe.

2016. jan. 31. 14:27
 15/16 anonim ***** válasza:
Exemtől inkább használati tárgyakat kaptam. Laptophoz kütyük (műszakis beállítottságú volt), könyv, ilyesmik. Ezeket nem dobtam ki csak azért, mert már nem vagyunk együtt. Nosztalgiából csak a mindenféle belépőket, karszalagokat őrzöm, de azokat egyébként is :), meg egyetlen szál rózsa szárítva, amit eltettem, és az emlékeim között pihen. Az utolsó együtt töltött valentinra kaptam tőle, mikor már egyértelmű volt, hogy nem sokáig húzzuk, viszont mivel ritkán vett virágot, nekem az hatalmas dolog volt akkor. Így az emlék azóta is szép. :) Anno megfogadtam, hogyha a mostani párom egyszer meglep rózsával, akkor az is mellé kerül, de ez nem történt meg az elmúlt években, mióta együtt vagyunk... :D
2016. febr. 1. 14:32
 16/16 anonim ***** válasza:
A legelsőnél mindent visszaadtam neki, nem voltam erre a tettemre büszke így utólag... A mostaninál már el se rakom, itt vannak a polcomon. Ő elég csúnyán szakított velem, de nagyon szerettem. És ha a tárgyakat elteszem, azzal semmi sem könnyebb...
2016. febr. 4. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!