Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elrakjátok a volt párjaitoktól kapott ajándékokat, tárgyakat? Van ilyenetek?
Alapvetoen nem dobtam ki semmit, miveve egy fiutol kapott dolgokat, annak a kapcsolatnak nagyon csunya okbol lett vege. De nem nezegetem, a szekreny melyen vannam szuleimnel. Alberletben lakom, megvan az otthoni szobam is de nem sokat vagyok ott. Szoval elfer. 1-2 dolog van az albimban kint de nem azert mert emlek hanem mert tetszik es nem emlekeztet arra akitol kaptam. Pl nagyon kapcsolat elejere esett a szulinapom es megvett valamit amit elozo nap mutattam h szeretnek majd venni. Hatha nincs otlete de szeretne. (Olcso aprosag). Ami szemelyesebb ajandek volt az mar nincs kirakva.
24l
Nem szívesen válok meg a régi emlékektől, hisz mégis csak az életem részei voltak, mindegyik egy külön emlék. Pl 10 évvel ezelőtt kaptam egy pénztárcát akkori barátnőmtől, azt most karácsonykor cseréltem le, mert már eléggé elhasználódott.
Az utolsó kapcsolatomból több dolog maradt meg. Sokszor kaptam ruhát, nyilván ezeket nem dobja ki az ember, csak azért, mert vége lett egy kapcsolatnak. De a közös fotók is megvannak még a szekrényben, a kis apróságok, amiket tőle kaptam. Van egy kis hógömb, a Szfinxszel a közepén, ezt már igazából a kapcsolat végén kaptam, amikor már tudtuk, hogy nem lesz folytatás. A mai napig kint van az egyik polcomon.
29F
Egy acélgyűrű, amit csak akkor hordok, mikor épp nincs senkim (nem érzek már semmit a srác iránt, de milyen már extől kapott gyűrűvel fogni a párom kezét), egyébként egy titkos dobozban pihen. Ugyanettől a sráctól egy általa faragott delfin - ugyan a lakásba nem vittem át, mikor elköltöztem itthonról, de kidobni csak nem fogom.
Egy falióra, ami visszafelé jár - ez már egy következőtől - a delfin sorsára jutott. Hirtelen ennyi jut eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!