Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mért jó egy férfinak, ha azt játssza a facebookon, hogy egyszer letiltja, máskor feloldja az ismerősei közül az exének a profilját?
Exemmel elég csúnyán lett vége a kapcsolatunknak, a saját barátnője küldött el a telefonon a melegebb éghajlatra.
azóta egyszer sem beszéltem vele ( ennek 4 hónapja)
Nem lehet azzal vádolni , hogy keresném őt, vagy bármilyen módon érintkeznék vele( legalábbis az elmúlt 4 hónapban)
Talán csak meg akart mutatni valakinek.
Vagy pedig látni akarta mi lett veled azóta és nem tetszett neki amit látott, kellemetlenül érintette.
mi?
hogy olvastam a horoszkópomat, és volt karácsonyfám?
ne vicceljünk már könyörgöm....
valahogy így kell értelmezni, ahogy mondja a 4.-es kommentelő!
csak az utóbbinál a tiltász feloldotta, úgyis volt vagy 2 napig , aztá újra letiltott, de nem jelölt be ismerősnek.
És nem, nem érintkeztem vele, habár a napokban volt a szülinapom.
Nem lehet hogy ez is benne volt?
És azért voltál úgy két napig mert annyit kell várni mire újra letilthat feloldás után.
Egyébként érdekes, hogy meglátod a feloldást csak úgy.
"hogy olvastam a horoszkópomat"
Hát, ez nem csoda, ha kellemetlenül érintette... :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!