Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit akarhat ilyenkor az ex?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat ilyenkor az ex?

Figyelt kérdés

Fogalmam sincs, hogy mit akarhat tolem az exem. 3 evet voltunk egyutt, nagyon jol megvoltunk, igaz, hogy neha veszekedtunk, de ez minden kapcsolatban normalis. Mar tobb honapja, hogy szakitott velem azzal az indokkal, hogy sok volt neki ez a 3 ev, nyugira van szuksege... Nem valtunk el haragba, viszont megis utana ment a harc koztunk. Mindenfele mocskos jelzokkel dobaltuk egymast (termeszetesen nem szemelyesen). Ahogy teltek a napok elkezdett keresgetni, hogy nalam maradt ez meg az a cucca es hogy eljonne erte, behozza az en ruhaimat cuccaimat stb.. Kesobb mindenfele hulyeseggel (kitalacioval) ram irt hogy en ezt csinaltam azt csinaltam, holott ez telejesen nem volt igaz. En tiszteletben tartottam a donteset, pedig borzasztoan szerelmes voltam. Nem kerestem semmi miatt, nem konyorogtem bekulesert, nem is akartam a kozeleben lenni. Aztan mondta, hogy akkor jo lenne tisztazni, hogy mi igaz, s mi nem. Akkor talalkoztunk, megbeszeltuk, hogy baromsag ez az egesz, valaki csak megjobban ossze akar minket ugrasztani aki ezeket terjeszti rolunk, stb... Onnantol kezdve elkezdett fokozatosan keresni, hogy egy cigire fussunk ossze, utana mar fel oraig tartott az az "egy cigi", es igy tovabb. Aztan multkor mar le akart velem fekudni amikor talalkoztunk, en nagy nehezen beadtam neki a derekamat, pedig nem nagyon akartam. A szex jo volt, megis mintha "rosszat" tettunk volna... Egesz uton hazafele nem szolaltam meg, csak bambultam magam ele, ami neki is feltunt... Haza ertunk, elkoszontem, majd elhajtott. 1 ora mulva ra jott az sms, hogy ezt tenyleg nem kellett volna. Akkor megbeszeltuk, hogy vegleg hagyjuk egymast, ne keressen tobbet. Par napig nem is keresett, aztan megint elkezdte hogy fussunk ossze egy kicsit... Ez jo par napig igy is ment, majd egyre tobbet beszelgettunk, talalkozgattunk, meg a Karacsonyt es a Szilvesztert is egyutt toltottuk, olyan joba lettunk ismet. Persze, le is fekudtunk tobbszor is ez ido alatt. Egyszer feljott a tema is hogy en akarok-e bekulni, mire a valasz NEM volt, azzal kiserve, hogy ugyse menne. El is tereltuk a temat gyorsan, aztan mostanaban elkezdte tobbszor mondogatni, hogy aludjunk egyutt. Ilyen dumakat mondott, hogy ; "nem szeretek egyedul aludni" , "nincs kihez hozzabujni"... Most teljesen ossze vagyok zavarodva. Nekem mar ez a kapcsolat semleges. Vegulis O szakitott, megis O az, aki mindig keres engem. Megkerdezni sose mertem hogy most mivan, mivel eleg furan viseli az ilyen "kenyes" dolgokat es a kapcsolatunkrol is mindig nehezen beszeltunk. Mit akarhat tolem? Bekulni? Akkor mi tartja vissza hogy megbeszelje velem? Buszkeseg? Ha meg nem akar bekulni, akkor megis mire jo ez neki?! Hogy ugy csinalunk mint regen, mintha egyutt lennenk, de kozben megsem?!

Ti mit gondoltok errol? Mit akarhat?

(Foleg fiuk/ferfiak velemenyere vagyok kivancsi, hogy Ok ezt miert csinalnaek a volt baratnojukkel.)

2016. jan. 9. 15:12
 1/3 anonim ***** válasza:

tudom,hogy férfi választ vársz,de azért írok.

velem akkor volt ilyen, mikor még valamit érzett,de úgy semmi extrát, rendes kapcsolatra nem kellettem volna, de a szex jó volt, meg az,hogy nincs teljesen egyedül.

2016. jan. 9. 15:30
 2/3 A kérdező kommentje:
igen, en is igy gondolom. de megis valami mas. mindig mondja mennyire hianyzom a csaladnak, rokonoknak, baratoknak, ha valami baj van egybol jon... ha nem keresem, o egybol keres hogy megis miert nem irok, mivan velem... amikor naluk vagyok korbeugral, ilyen olyan vacsorat csinal nekem, szinte meg se kell mozdulnom ha akarok valamit, mert mindig megcsinal nekem mindent. teljesen ketertelmu a dolog.. amugy koszonom a valaszt! kerdesem meg az lenne, hogy az en helyembe mit csinalnal/csinalnatok?!
2016. jan. 10. 10:41
 3/3 anonim ***** válasza:

A srác csak hülyíthet, hiszen van egy nő akitől biztos és jó szexet kaphat. Elköteleződni nem akar, de elengedni, hogy mással beteljesedhess szintén nem. Nem véletlen talán, hogy az ünnepeket is veled KELLett töltenie. Szemmel tart... Amikor hiánya van édesget, máskor semleges. Sajnos nem tudsz vele értelmesen, távolságtartóan viselkedni, hiszen szerelmed volt. Ő pedig gerinctelen módon visszaélt ezzel, ennek köszönhetően vált semlegessé.

Ha keres ne válaszolj neki, ha zaklat, határozottan állítsd le... Van aki csak ezekből ért!

2016. jan. 10. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!