Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek? Hogyan érhetném...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Hogyan érhetném el, hogy ne utáljon?

Figyelt kérdés

Röviden a sztori én 21F vagyok ő 20L. 3,5 évet voltunk kapcsolatban, majd Novemberben szakított velem, amit meg is értek. Ugyanis nyertem egy valag pénzt, (milliós nagyságrend) majd szépen el is vesztettem, illetve előtte is csináltam egy kisebb adósságot magamnak(száz ezres nagyságrend). A nyereményből rendezhettem volna az életem és egy nagyon jó rész is maradt volna, de elszúrtam. Ő adott nekem kölcsön pénzt előtte is, illetve miután elvesztettem a pénzt kértem tőle ismét kölcsön 1 napra, amit nem adtam neki vissza... Na ekkor dobott ki. "Játékfüggő" lettem. Azóta már elkezdtem neki törleszteni, úgy szaktottunk, hogy találkozni se akart, hogy személyesen zárjuk le, nem is hagyta, hogy bocsánatot kérjek tőle. Mióta kidobott járok kezelésre a függőségem miatt, ami szerintem nem is függőség, hanem inkább egy nagy baromság volt részemről, ugyanis azóta nem is játszottam és nem is hiányzik a játék. Elkezdtem törleszteni a tartozásaim és szépen haladok, rendbe szeretnék jönni. A lányt vissza akartam szerezni, eléggé erőszakos voltam vele, próbáltam ráerőltetni magamat, amit nem kellett volna. Kierőszakoltam, hogy találkozzunk, hogy bocsánatot kérhessek, mert nem volt jó a lelkiismeretem. Más városban lakunk egymástól, szóval elég sokat kell utazni, tudtam, hogy elhajt, de nekem kellett a lelkemnek az, hogy boicsánatot kérhessek tőle. Dec 30-án ez meg is történt, csináltam neki sütit, a kedvencét, meg írtam neki egy levelet és egy kis ajándékot is átadtam, amit még a szakítás előtt csináltam neki. Megérkeztem a helyszínre, szóhoz se tudtam jutni, csak bőgtem meg vagy 3 mondatot mondtam neki, hogy sajnálom. 3 perc volt az egész kb, pedig elterveztem, hogy miket mondok, de semmi nem jött ki. Nagyon szégyenlem magamat. Le vagyok neki tiltva mindenhonnan, telefon fb minden. Emailjeimet is beáltotta, hogy a spamba menjenek. Én nem akarom őt jelenleg vissza kapni, mert nem volt jó a kapcsolatunk az utóbbi időbe, a szakítás előtt sem. Hibáztunk pár dologban mindketten. Nekem ő volt a legjobb barátom is, a párom mellett, a közös jövünket is volt, hogy tervezgettük. Én azt szeretném elérni, hogy hajlandó legyen beszélgetni velem, nem nagyon tudok kihez szólni és nagyon hiányzik a társasága. Én nema akartam őt átverni meg becsapni. Hogyan tudnám elérni, hogy hajlandó legyen a barátom lenni és néha beszélgetni egy kicsit? Idővel meg ha esetleg úgy alakúl talán megpróbálhatnánk újra, ha nem akkor meg maradnánk barátok. Nem állok jelenleg készen egy komoly kapcsolatra, sőt semmilyen kapcsolatra sem, változnom kell sokmindenben, mielőtt újra lesz párom. Én szeretném ha meg lenne annak az esélye, hogy ő legyen az újra, majd hónapok múlva ha készen állok, ehhez viszont az kellene, hogy hajlandó legyen velem szóba állni. Én nem akarok nyomulni jelenleg. Mióta találkoztunk nem is beszéltünk, az ajándékokat meg valósznűleg kidobta, amit amúgy szintén meg is értek. Hogy hozhatnám helyre vele a baráti viszonyom? Ha meg többnek kell lennie ennél, azt majd úgyis hozza az élet. Mit csináljak?

Köszönöm előre is annak aki válaszol!

2016. jan. 5. 15:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Láttam már ilyet. A lány ha egyszer kidobott mégha összejöttök is SOSE lesz már olyan! Jobb ha ezt eltemeted magadban és igyekszel előre nézni és új emberekkel ismerkedni. Nem csak te vagy az egyetlen aki ilyet átélt, jópáran (köztük én is!). De tovább kell lépni. A fő feladatod most az életben hogy a függőséged kikezeld mert hiába szépíted, ha valaki pénzt szerez és egyből elveszíti az játékfüggőség. Arra nem lehet alapozni mert egy link. A nők pedig ösztönösen menekülnek a link emberektől, mert biztonságra vágynak. Mégha azt is érezteted vele hogy megváltoztál, mindig ott lesz benne hogy mi van ha mégegyszer és mégegyszer elveszted valamidet. A szerencsejáték a vesztesek sportja, ne legyél vesztes.
2016. jan. 5. 15:40
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, de ezzel nem a kérdésre válaszoltál. A kérdés az, hogy hogyan érhetném el, hogy barátok lehessünk? Tudom ezt a káposzta felmelegtve jó szöveget is sokan használják, meg hogy ugyan olyan nem lesz. Nem is akarom, hogy ugyan olyan legyen ha össze is jövünk, én azt akarom, hogy jobb legyen. Ha ugyan olyan lenne akkor az nem lenne túl jó. De mint mondtam én nem akarok vele összejönni jelenleg egyáltalán. De van példa arra is, hogy máűködik ujra kezdés után, meg arra is, hogy nem, ezen kár is vitatkozni, mert én csak a barátja akarok lenni. A függőségnek meg szerintem van több kategóriája, ha valaki egyszer csinált ilyen marahaságot vagy már évek óta azért a kettő szerintem két külön dolog. Továbbá ha valaki függő az nem hiszem, hogy egyből le tud állni, ilyen könnyen. Az utolsó mondatoddal meg szintén tudnék vitatkozni, de azt nem teszem, mert nem vitatkozás a célom, hanem az, hogy hátha tud valaki valami jó ötletet adni arra, hogy hogyan lehetnék a barátja.
2016. jan. 5. 15:49
 3/12 anonim ***** válasza:
A helyzet az, hogy ezt csúnyán elszúrtad, de az dicséretes hogy tanultál belőle. Szerintem nem kéne erőltetned még a barátságot sem, az erőltetésnek sosincs jó vége. Új életet kezdtél, ehhez pedig szerezz új barátokat akiknél tiszta lappal indulhatsz. Az az érzésem, hogy ez a lány az egyedüli ember akit barátnak tudsz tekinteni, és ezért nem bírod elengedni.
2016. jan. 5. 16:38
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem erőltetem, nem is keresem már közel egy hete, de mindenképp szeretnék vele normális viszonyt kialakítani. neki sincsenek barátai, nekem sem, inkább csak haverok, engem is és őt is mindig eldobták a "barátok". Tőle sosem kértek bocsánatot a barátai ha megbántották és leszarták a fejét. Én nem akarok ilyen lenni, nekem többet jelent a barátság. És különben is mindenkinek jár egy esély nem? Ha egy gyilkosnak meg tudnak bocsájtani, vagy egy pedofil erőszaktevőnek, akkor bárkinek meg lehet, ezekhez képest pedig ez nem olyan durva dolog. soha többet nem csinálok ilyet és kölcsön sem kérek senkitől, az egyszer biztos. Remélem idővel hajlandó lesz szóba állni velem.
2016. jan. 5. 16:45
 5/12 anonim ***** válasza:

Gondolom nem pár ezer forint miatt dobott ki, és mivel írtad, hogy a kapcsolatotok előtte sem volt jó így várható volt, hogy csinálsz egy nagyobb bajt, akkor vége. Írtad, hogy erőszakos voltál, ráerőltetted magadat. Talán érdemes ebben keresni a választ arra, hogy miért nem akar veled barátkozni. Ha tényleg ilyen srác vagy, megértem miért nem akar barátságot kettőtök között.

Az erőszakos pároktól általában végérvényes menekülés szokott lenni, ha egyszer kinyílik az ajtó, és nem fog a másik megállni, visszanézés nélkül elfut jó messzire.

Jobb, ha túl lépsz, valószínűleg te már úgysem fogod utólérni.

2016. jan. 5. 17:06
 6/12 A kérdező kommentje:

Kedves válaszoló!

Azt írtad, hogy valószínűleg. És a kulcs ebben van! Hibáztam elég nagyot, nem pár ezerről volt szó, de már jó részét törlesztettem és a napokban ismét kap. Én csak szeretném, ha a barátom tudna lenni, bármit megtennék ezért. Nem zaklatom és nem erőszakoskodok már. Az sem érdekel, ha nem leszünk egy pár többet, mert nagyon elszúrtam, csak szeretnék vele beszélgetni, szimplán ennyi. A kapcsolatunk alatt végig eldobták a barátai és megbántották többen többször. Nekem sírta ki a vállát, hogy annyira se értékelik, hogy bocsánatot kérjenek tőle, meg mindenki leszarja ha megbántják. Én megtettem a szemébe nem tudtam nézni és nagyon rosszul éreztem magam de bocsánatot kértem, akkor miért nem értékeli, ha eddig ez volt a baja? Most én megtettem, de hiába.

Szerinted hogy alakíthatnék ki vele jó viszonyt?

Mindenkinek jár egy esély, vagy szerinted nem?

2016. jan. 5. 17:14
 7/12 A kérdező kommentje:
Ha mondjuk egy próbahetet adna napi 1 óra beszélgetéssel, akkor meggyőződhetne róla, hogy nem nyomoluk, meg hogy megváltoztam, szerintem ez nem lenne olyan nagy dolog a részéről. Én nagyon nagyon sajnálom és bánom amikkel megbántottam, de szeretném helyrehozni és normális beszélgetőviszonyban lenni vele, hogy lássa, nem vagyok egy szörnyeteg. :(
2016. jan. 5. 17:28
 8/12 anonim ***** válasza:

Egy kapcsolat sok új esélyből áll, ha eljutott oda, hogy szakít veled, akkor már kaptál te korábban is esélyt, szóval igen lehetséges, hogy már nem érdemelsz többet.

A baráti összezörrenések meg még mindig elmaradnak attól, hogy valakit átejt a párja. Azért ha valakivel járunk, pláne 3,5 éve akkor ott sokkal nagyobb feltétlen bizalom van. Ezekszerint helyrehozhatatlanul elrontottad.

Hogy alakíts vele ki jó viszonyt? Nem tudom, ebben a kérdésben nem én vagyok a te embered, nem volt hasonlóban részem. Ezen pár év alatt talán megismert annyira, hogy tudja mi, merre, hány méter és így igazából sok mindent nem tudsz tenni. Ha még gyerekcipőben járna a kapcsolat, azt mondanám várj egy kicsit és próbálkozz. Viszont így jobb ha beletörődsz és éled tovább az életedet.

2016. jan. 5. 17:49
 9/12 A kérdező kommentje:
Mint mondtam nem szeretném vissza kapni. Én a barátságra szeretnék egy új esélyt és szerintem jár. Remélem valahogy meg is fogom kapni. Nekem szükségem van rá mint barát. Soha soha soha nem fogok zaklatni senkit, őt sem ha esetleg barátkozna velem és később elhajtana, de sajnos nincsen időgépem, hogy visszamenjek a múltba. Be akarom neki bizonyítani, hogy érdemes vagyok a barátságára. Valami megoldás csak van, megoldhatatlan helyzet nincs, csak még nem találtam meg a megoldást. Borzasztóan bánt, hogy ezt okoztam neki. Szerintem ha valaki ennyire sajnálja a tettét, és elsülyed szégyenében és még úgyis bocsánatot mer kérni az általa megbántott féltől, ez egy lehetőséget megérdemel. Ha elszúrnám ezt is vagy egy icikepicike ballépést elkövetnék vagy egy gyufaszálat nem úgy tennék le ahogy ő kéri, én utána elfogadnám, hogy nem vagyok érdemes a barátságára, de szerintem egy esély járna. :( Nem zaklatnám kapcsolati dolgokkal meg semmivel, egy két naponta egy kis baráti beszélgetés. Szerintem működhetne nagyon megbántam :( Minden percben csak ez jár a fejemben, hogy neki csalódást okoztam és bántottam, nem tudok másra gondolni.
2016. jan. 5. 17:56
 10/12 anonim ***** válasza:

"Hogyan érhetném el, hogy ne utáljon?"

Sehogyan. Belegondolok, hogy akivel közös jövőt tervezek, az szó szerint eljátsza a kapcsolatunkat valami hülye szerencsejáték-mizérián, plusz még a pénzemmel is zsonglőrködik... hát te ezt soha semmivel nem fogod jóvá tenni. Amíg szeret, addig gyűlöl mindezért, akkor azért nem akar barátkozni. Ha pedig túllesz rajtad, akkor majd beenged az életébe mást, de haverkodni holtbizosan nem veled fog. Ezt a lányt elfelejtheted,

2016. jan. 5. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!