Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyes volt ilyet mondanom?
Sziasztok volt egy több mint egy éves kapcsolatom ami a túl gyakori veszekedés miatt ment szét.
Az egyik ok a veszekedésnek az egy srác volt akibe az exxem sokáig szerelmes volt majd miután összejöttem vele a srác elkezdett utána teperni ( lehívta balcsira, elment a háza elé stb. )
Az exxem többször letiltotta a kedvemért majd mikor újra elkezdtek beszélni minden kezdődött előröl..
A lényeg, hogy miatta vesztünk össze mikor szakítottunk, de megpróbáltunk barátok maradni mert közös a baráti körünk.
Majd tegnap csak annyit láttam, hogy a faszi simogatja az exxem hasát meg a seggét ő meg mosolyogva ül le mellé, ekkor elkattant az agyam és le b*dös k*rváztam majd eljöttem onnan.
Szerintetek hiba volt ilyet mondani ? én még szerettem őt de már inkább harag és düh van bennem de, hogy pont a szemem előtt csinálták nem tudtam hirtelen mást reagálni
Én reménykedtem abban, hogy lesz valami mert facen egész sokat beszélgettünk meg egy 3 nappal ezelőtti kocsmázáson még flörtöltünk is.
Azt hittem lesz még valami majd jött ez a dolog
Letilott szóval bocsánatot se tudok kérni bár nem tudom, hogy kellene-e
Mikor szakítottatok?
Nekem van egy exbarátom, akivel szakítás után megmaradt a kapcsolat, mondanom sem kell, rettenetesen szenvedtem jó darabig, hogy a szemem láttára van más lánnyal.
Személy szerint azt tanácsolom, ne akarjatok rögtön barátok maradni! Az egyik félnek biztosan fájdalmat fog okozni. Most vagyok túl egy szakításon, de eszembe sem jut csak barátkozni, mert tudom hogy mennyire fájna, főleg egy olyan szituáció, amit te is írtál.
Valóban nem volt helyes, de egy olyan felfokozott lelkiállapotban megértem, hogy kicsúszott a szádon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!