Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek már tényleg ideje volt? (hosszú)
Barátommal 1,5 év után szakítottunk..nos az elején minden jó volt,mégsem éreztem úgy,hogy annyira szerelmes lennék,viszont vele maradtam,mert úgy voltam vele,ennyire még soha senki sem szeretett(oda meg vissza volt értem:D).Előttem mindig csúnyácska barátnői voltak,én meg azért adok magamra,és mindig hallgathattam azt,hogy sokkal jobb vagyok nála..nos a bizonytalanságom miatt szünetet kértem,és szóba jött az exem is,de végül meggondoltam a dolgokat,és 1 hónap különlét után újra összejöttünk.Akkor lettem belé igazán szerelmes,ő volt nekem az első..aztán minden szép volt,bár baromi sokat veszekedtünk,mert én lányként erősebb személyiség voltam. Aztán kezdődött az ő ingadozása,éreztem,hogy neki már nem ugyanolyan,szinte egyik napról a másikra megváltozott.Mindent megtettem érte,de ő szinte semmibe vett,bunkózott velem(pont úgy,ahogy én tettem,ami előtt szünetet kértem) viszont én meglepetésként elutaztam hozzá hogy megbeszéljük a dolgokat,apróságokat vittem neki..aztán végül mindent rendbe tettünk,azt hittem minden rendben,de ő két héttel utána mégis szakított velem.Az ok az,hogy még mindig szeret,de már nem annyira..megkérdeztem hiányzom e még neki,azt mondta már egyre kevésbé,de igen,és szokott is rám gondolni.Én tényleg mindent megtettem érte,miközben mindenki azzal traktált,hogy sokkal jobbat kaphatnék.Azóta eltelt pár nap,és már nekem sem hiányzik annyira,de azért várom,hogy láthassam,és azt mondja ő is ugyanígy van meg hogy még érez egy kis szerelmet de ez nem elég.Azt mondta most át szeretné gondolni a dolgokat,hagyjak neki időt.
Nem tudom,mit csináljak.Nekem sem olyan már,mint régen,e azért még szeretem,és ennyi bunkózás után is azt érzem,szeretném,ha az enyém lenne.Mindenki azt mondja,hagyjak neki időt,majd rájön,mit vesztett,de mi van ha nem? Várjak januárig,és ha akkor is úgy érzem,keressem meg,vagy várjam ,amíg ő keres? Egyszerűen nem tudok tőle elszakadni,és az a megérzésem,hogy ez a szakítás még nem végleges..segítsetek,mit csináljak??
Sokan, amikor kihűlnek az érzelmek veszik a kalapot, és a kabátot, hogy ennyi volt... Ez azért érdekes, mert ha ilyenkor volna egy gomb, amit valahol valaki megnyomna, és folytatódna az érzelem (a "szerelem"), akkor érdekes módon valószínűleg mehetne tovább a kapcsolat. Ilyenkor bukna le az egész, hogy csak az érzelem mozgatja a dolgokat, nem a másik személye.
Mivel ilyen gomb a valóságban nincs, így amikor kihűl a kapcsolat, máris vége is szakad. Márpedig ilyen nagyon sokszor van, és nem érteni, hogy mi történik.
Pedig talán csak annyi, hogy az érzelem lett fontosabb a személynél. És egyébként hasonlóan van a külsővel kapcsolatban is, amikor egyik fél azt mondja, már nem vonzódik a másikhoz. 37F
Már eleve nem kellett volna úgy összejönnöd vele,hogy nem éreztél semmit.Már ezzel eltoltad.Inkább csak az egódat akarod cirógattatni a sráccal,szerintem,mert most meg te jöttél rá,hogy mit vesztettél vele.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!