Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha az exem minden nap írogat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az exem minden nap írogat, mások előtt miért játssza a nagy boldogat?

Figyelt kérdés
4 hónapja szakított velem. Azóta szinte alig volt nap amikor ne írt volna, találkozni akar, tök aranyos, van becenevünk stb. De ha rólam beszélget valakivel, brutálisan boldogan (szinte bunkó módon) mondja, hogy neki milyen jó nélkülem, azóta tökéletes az élete, minden olyan jó stb., ilyeneket kell visszahallanom. Miért csinálja ezt? Miért keres állandóan, miért ragaszkodik ennyire, ha így örül, hogy megszabadult tőlem? Semmit sem értek.
2015. dec. 10. 10:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Pedig egyértelmű. Gondolkozz egy kicsit és ne a kész megoldást várd.
2015. dec. 10. 10:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Mert igazából nem örül,hogy megszabadult tõled, veled akar Lenni De nem vallaná be senkinek mert makacs mód büszke.
2015. dec. 10. 10:44
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi. Első, mi egyértelmű szerinted? Megköszönném, ha megmagyaráznád, mert kívülről minden egyszerűbbnek tűnik, mint nekem, aki benne vagyok.

Egyébként, pár hete zajlott le az ominózus beszélgetés közte és egy srác között. Rettenetesen meglepődtem, szinte idegen volt az egész, mert baráti viszonyban vagyunk és ezt nagyon nem tudom megérteni. Ha elviselhetetlen vagyok akkor barátnak se kelljek. Mintha 2 énje lenne vagy nem tudom... Utána pedig a szokásos, egy héttel később nagyon támogatott egy helyzetben, napokig szinte olyan volt, mintha randiznánk, a tenyerén hordozott. Most is úgy ír, hogy szia baba, igyunk meg egy kávét stb. 4 hónapja ez megy. Most akkor szórakozik?

2015. dec. 10. 11:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Vagy meg olyan opcio lehet h baratnak jo vagy de egyebkent sok voltal neki.
2015. dec. 10. 12:01
 5/7 A kérdező kommentje:
Sok biztosan nem. Nagyon jó volt a kapcsolatunk, csak nem volt szerelmes.
2015. dec. 10. 12:24
 6/7 anonim ***** válasza:
hat akkor miért ragaszkodtál hozzá, ha nem volt szerelmes? mondjuk őt legalább megértem, h miért volt veled, sajnos szexre kellettél akkor csak neki, keress egy normális srácot, aki körberajong, bár nem könnyű, nekem se se csajt, aki nem csak szexre lenne jó
2015. dec. 10. 13:53
 7/7 A kérdező kommentje:
A végén mondta meg, ha előbb tudom azonnal szakítok. Nem a szex miatt voltunk együtt, mondtam hogy nagyon jó volt a kapcsolatunk. És nem is ez volt a kérdés, de azért köszi hogy írtál
2015. dec. 10. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!