Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit csináljak, hogy ne sírjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy ne sírjak állandóan?

Figyelt kérdés
Szakított velem a barátom pár napja, nekem viszont nagyon hiányzik, habár megbeszéltük, hogy barátok maradunk, azóta sem kommunikáltunk. Ha csak eszembe jutnak a közös emlékek, vagy csak ő jut az eszembe (ami elég gyakran van), rámjön a sírás, és szó szerint nem tudom abbahagyni. Elég érzékeny vagyok, de soha semmi és senki miatt nem sírtam még ennyit. Mit tegyek, hogy jobb legyen? Egyetemre járok, tanulnom is kellene, de egyszerűen nem megy. Kimozdulni, még a barátnőimmel találkozni sincs kedvem, egész nap csak sírnék. Segítsetek, mit csináljak? Első barátom volt. 19/l
2015. dec. 6. 21:19
 1/8 anonim ***** válasza:
szokásos duma, hogy ki kell mozdulni, sportolni, kirándulni, társaságba járni, minél hamarabb elfelejteni
2015. dec. 6. 21:22
 2/8 anonim válasza:
Jaj az elso kapcsolat mindig ilyen. Javaslom ne beszeljetek tobbet es hanyagoljatok ezt a baratosdit. Nem segit. Te meg sird ki magad,de max egy het mulva terj vissza az eletedbe foglald le magad,beszelgess sokat masokkal jarj el bnoiddel stb. Kitartas!
2015. dec. 6. 21:22
 3/8 anonim ***** válasza:
Egy jó barátnő és egy üveg bor...
2015. dec. 6. 21:26
 4/8 anonim ***** válasza:
Szex (egyelőre önmagaddal). :P
2015. dec. 6. 21:35
 5/8 anonim válasza:
Egyebkent ha gondolod es vkivel beszelnel rola en szivesen meghallgatlak:) en is most szakitottam a pasimmal. 18L
2015. dec. 6. 21:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Az elsőt a legnehezebb elfelejteni. Most hagyd, hogy fájjon és sírj ez az egészséges. Ha megütöd valamid és bedagad ne szorítsd el, mert rosszabb, hagyd, hogy megdagadjon majd meggyógyuljon. 3-4 hónapig igyekezz nem bele esni másik kapcsolatba, tedd túl magad ezen. Értékeld mind azokat a szép dolgokat amiket kaptál a kapcsolatbaól és mérlegeld, hogy mit tanultál belőle. Most hagyd, hogy fájjon, sírj és amikor úgy érzed túl tetted magad rajta, akkor kezdj el új emberekkel ismerkedni. Ne menekülj most hirtelen másik kapcsolatba és ne menj vissza a régihez, mert nem fog működni.
2015. dec. 6. 23:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Rosszabb helyzetben vagyok, 6évig voltunk együtt, együtt laktunk és megcsalt egy 16 éves lánnyal én meg 22 vagyok ő meg 25... egyedül maradtam egy 7hónapos kislánnyal.. Nekem is ő volt az első, ne sírj, nem éri meg, találsz jobbat.
2015. dec. 6. 23:51
 8/8 vviki08 válasza:
Mi is pár napja szakítottunk a párommal. Én bevásároltam egy halom önsegítő könyvet, azokban lelek mentőmellényre. Javaslom neked is, nagyon hasznosak a megtört léleknek!
2015. dec. 8. 11:49

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!