Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy lehet vki ennyire aljas?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet vki ennyire aljas?

Figyelt kérdés

A volt pasimmal 1 hónapja lezártam.

Durván 1 évig hagytam magam szívatni, .. így visszagondolva.

Nem jelentettem mást számára, csak mint unaloműző, ha nem volt jobb dolga elhívott, ... vagy szexeltünk vagy nem, de a szex sem volt mindig az igazi.

Nem volt egy idilli kapcsolat. Egyszer ezt mondta, egyszer azt mondta. Manipulált, maradjunk annyiban.

Higgadtan nyugodtan lezártam vele.

Megmondtam neki hogy többet érzek iránta, ez nekem így nem megy tovább. Bármit is mondott, ... csak azt akartam hogy legyen már vége ennek, ne játsszon tovább velem!

Azóta minden nap bejön a melóhelyemre, ... felhív telefonon. De kettőnkről semmi.Mintha olyan fene nagy barátok lennénk. Úgy látom Ő nincs tisztában annak a súlyával, hogy nekem ez milyen rossz volt, amit csinált velem.

Majd nem vettem fel neki napokig a telefont, ... aztán jött azzal hogy hiányzol, szeretlek. Főz ebédet, menjek el. És hogy több elutasítást nem akar hallani, .. és közben az a gúnyos kacaj.

Egy szavát sem tudom már elhinni, átlátok rajta, .. tudom hogy manipulál és még mindig csak szórakozik velem.

Azért hívsz el mert épp -hatnékod vad, vagy mert unatkozol? Hadd rá! Erre Ő: okos vagy!

Fúúúúhh mekkora egy ....!!!!!

Mért szórakozik velem??? Tudja hogy mit érzek! Nem akar Ő többet, csak játszadozik. Húzza az agyam! Akkor mért nem hagy békén??

28/n

2015. nov. 14. 11:37
 1/8 anonim ***** válasza:
32%
valahogy nem tudlak sajnálni! a kedves normális férfiak nem kellenek nektek mert az uncsiiiiii!!% edd meg amit főztél!
2015. nov. 14. 11:56
 2/8 anonim ***** válasza:
89%
Tudod róla, hogy önző, manipulatív, mégis azt várod, hogy legyen rád tekintettel. Eddig se volt, miért változna? Neked kell meghúzni a határt! Egyértelműsítsd, hogy nem vagy rá kíváncsi, és ehhez tartsd magad következetesen. Ne állj szóba vele. Te magad kínálod fel tálcán magad, hogy manipuláljon!
2015. nov. 14. 11:56
 3/8 anonim ***** válasza:
hát elég higgadtan kezeled a történteket meg h tisztába vagy vele mi a szitu! :O HAGYD a francba!!!!! Messziről kerüld el!
2015. nov. 14. 12:30
 4/8 rrrrrreennnnn ***** válasza:
Elsőnek ment a zöld kéz!!!! Amugy azt tudtad, hogy egy nővel azt testnek meg, amit hagy, enged? Ha te igazàn akarnàl,tennél ellene. Jajj, ne mondd, hogy "de nem tudok"...Hjajj...Hagytad magad megdönteni.mindig, ìgy is kezel. Csak azt bírom bennetek, hogy erről TI TEHETTEK,MERT NEM KÈNYSZERÌTETT SENKI ERRE, aztàn lehordjàtok mindenféle tròger aljasnak a hapsikat. Ne csodàlkozzatok rajta. A hab a tortàn meg az, hogy magas "C"-ben hangoztarjàtok, hogy nektek normàlis férfi kell.
2015. nov. 14. 13:12
 5/8 rrrrrreennnnn ***** válasza:
Jajj, "testnek" helyett tesznek. Boccccssss.
2015. nov. 14. 13:13
 6/8 anonim ***** válasza:

Mert megteheti, és amíg nem küldöd el határozottan a fszra, addig meg is teszi.

Ne finomkodj. Én már rég megmondtam vna, ha nem száll le rólam, szétveretem a fejét, vagy feljelentem zaklatásért.

Ennyi.

2015. nov. 15. 08:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Az elsőnek van igaza. Tetszik vagy sem, magad adtad oda a tested szalmazsáknak. Élj együtt a tudattal, hogy megdolgoztál érte.
2015. nov. 15. 11:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Nézd! Egyszer énis belesétáltam egy ilyen idióta karjaiba, de én 1-2 csalódás után keményen kitettem a szűrét. Ott már csak szánalmas próbálkozásnak tűnt akkor a rinyálása, de ha határozott vagy elmegy. Azóta is jelölget be itt ott, évek teltek el. Úgytűnik borzalmasan egysíkú az élete. Amikor én már rég egy igen komoly párkapcsolatban élek. Annyira nevetséges. Vess véget ennek ha rossz, ha meg nem, akkor ne itt "sírj". Nekem nem volt kérdés mit kell tennem. :)
2015. nov. 15. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!