Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal szakítottunk, de még azt mondja, hogy tetszem neki! Vajon még szeret? Többi lent!
Sziasztok!
Egy hete szakítottunk a barátommal, de megegyeztünk, hogy barátok maradunk extrákkal. Múlt hétvégén annyira hiányzott hogy elmentem hozzájuk, és vissza jöttünk vasárnap. A lényeg, hogy ő még mindig puszilgat, csókolgat, ölelget, és mondja, hogy mennyire szexi vagyok.És azt mondta, hogy össze van zavarodva, és nem tudja, de még tetszem neki. Meg azt is mondta, hogy a kapcsolatunk még nem nőtte ki magát.
Reggel meg úgy ment el, hogy szájra puszit adott. Nagyon sokat hisztiztem, és írányítottam, meg sokat féltékenykedtem. Megkérdeztem és ő szerinte akkor romlott meg a kapcsolatunk amikor a gépét elhozta. Sokat játszott vele főleg hétvégén mert akkor ért rá.(3honap után össze költöztünk, és és 5hónapot voltunk együtt) Azt is mondta, hogy lehet, hogy azért is ment tönkre mert sokat voltunk együtt (főleg nyár alatt).Azt még tudnotok kell, hogy szinte hetente szakítani akartam vele és küldtem vissza haza. Kb. Olyan 15x. Szerintetek besokalt? Ha hagyok neki időt és nem keresem akkor még össze jöhetünk újból? És mi a véleményetek hagyam békén? Hétvégére megbeszéltünk egy bulit.Segítsetek kérlek! Még szeretem és vissza akarom kapni! Én 20 éves lány,Ő19 éves fiú. 8 hónapot voltunk együtt. Az is megfordult a fejemben, hogy játszik velem!
"de megegyeztünk, hogy barátok maradunk extrákkal."
Ennek mi értelme van a helyzetetekben? Akkor vagy járjatok újra, vagy semmi ne legyen. Bár, ahogy értelmezem, ennek a kapcsolatnak már kialudt a lángja. Szerintem felesleges ezt erőltetni. Ha eleve a gépen töltött órákat hétvégente, és nem veled volt, akkor rád unhatott, belefásult a kapcsolatba. Te meg ezen kiakadtál, vagy máson is. Ez a szexi vagy még mindig, és a csókokat, ölelgetéseket inkább már csak vészcselekvésnek érzem a részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!