Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szánalmas az, hogy szakít velem 1 éves kapcsolat után a barátom,2 nap múlva meg már új barátnője van?
Miért lenne szánalmas?
Szakított veled ez biztos nagyon rossz dolog, de még is mire várjon? Nem kell gyászidőszakot tartani.
De gondolom az a rosszabb h neki hipp hopp lett új neked meg nem.
Első: ne gondold,hogy nekem nem lehetne. :D semmi ilyen nincs bennem h jajj neki miért lett hamarabb. :D
De egyszerűen ilyen nincs,hogy valakit szeretek 1évig és ilyen hamar túl leszek rajta.
De ez teljesen lényegtelen babám!
Ami volt elmúlt, azt bármi okozhatta, és de igen van olyan h rá pár napra már talál is mást.
amúgy azt nem mondtam h te ne találhatnál, de még is savanyúnak tűnik az a szőlő :)
Először is, neked úgy őszintén mi közöd ahhoz, hogy az exed mit csinál? Már nem vagytok egy pár, tehát semmi közötök egymáshoz!
Másodszor, lehet, hogy már ő is érezte a kapcsolatotok végét, ezért, mikor még együtt voltatok elkezdett más lányokkal is ismerkedni és addig nem lépett az újjal, míg te ott voltál!
Egyébként bocsi, de az a szánalmas, ahogy te egy ilyenre reagálsz!
Én inkább pofátlannak érzem!!!
Milyen pasi/csaj már az olyan, aki 2 nap múlva új "párral" áll elő??!! Háát akkor tényleg baromira szerethetett? .. vetődik fel a kérdés, mint ahogy a kérdezőben is!
Én is fel lennék háborodva!!
Sértő a másik félre nézve ez!
Valóban már semmi köze nincs hozzá, nah de akkor is!!!
Undorító féreg az ilyen!
30/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!