Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legnevetségesebb indok, ami miatt szakított veled a párod?
"Megfojtasz a szereteteddel"
Wtf man xd
Nálam a 12-es nyert :D
Bár még nem jártunk konkrétan, de ezt a srácot egy társkeresőről ismertem meg:
"Most annyira nehéz helyzetbe kerültem, mert van egy lány, aki már hónapok óta nem írt vissza, de most végre visszaírt. Mindkettőtök nagyon tetszik. Látod ezért utálom a társkeresőket, mert ha ti lányok már többen vagytok akkor mindig összezavartok. Nem tudok dönteni, olyan nehéz helyzetben vagyok."
Senki se kérte választásra :D Ez volt az utolsó üzenetváltásunk, utána már nem tartottam rá igényt, átengedtem a másik lánynak :) Nekem is meglett a happy end-em, a következő srác akivel elkezdtem beszélgetni ma már a barátom :)
Aki (számodra) nevetséges apropó alapján szakít, az soha nem is volt a Párod!
Ezt ki tudnám fejteni három ezer mondatban, de nem teszem. Ezen kellene gondolkozni.
Csak az emberek sajnos változnak...
17
Pedig van az úgy! :D
Mikor nem akarsz görény lenni és inkább elmondod. Amíg nem kell választani,addig könnyebb.
Tul jo vagyok neki minden teren, de ismeri magat es szeret engem hogy ne Bantson meg engem azzal hogy felrekurna mellettem xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!