Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő volt nektek, amíg kihevertetek egy szakítást (évekig tartó kapcsolat után)?
8 év után 1 nap.
Én már kb. a hatodik évben lezártam a kapcsolatot, így örültem és felszabadultam, amikor "hivatalosan" is egyedül maradtam.
Kutyaharapást szőrével, ha nem lesz másik kapcsolatod, képes lehetsz életed végéig keseregni ezen.
Nehéz lesz ez az új párodnak, de ha megértő, akkor segíteni fog Neked a felejtésben.
Az "okosok" azt mondják, hogy igazándiból annyi idő alatt múlik el a kapcsolat, amennyi ideig tartott. De van olyan, amikor részedről már közben is "vége", ilyen esetben már a szakítás pillanatában egy kellemes felszabadultság érzés lesz benned.
Aztán persze van olyan, ahogy én is jártam: akitől a gyermekem született, másfél évig voltunk együtt, mégis 15 évig nem tudtam magamban lezárni a dolgot, szidtam mindenhol, mindenkinek.
Szóval minden kapcsolat végét meg kell gyászolni, vagyis fel kell dolgozni ahhoz, hogy tovább tudj lépni. De ez a feldolgozási időszak egy nappal se tartson tovább, mint szükséges, mert minden nap egy eltékozolt nap, amikor nem előre, hanem visszafelé néz az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!