Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy kellene viselkednem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kellene viselkednem?

Figyelt kérdés
Szakítottunk a párommal, 1 hónapja. Pontosabban, o szakitott velem. Az igazi okát máig nem tudom, talán akkor vagyok legkozelebb a valósághoz ha azt mondom hogy nem szeretett igazán. Ami kellemetlen, hogy csoporttarsak vagyunk egyetemen. Elore felek hogy mi lesz ha ujra latom, en meg szeretem ot.
2015. júl. 29. 15:22
 1/4 anonim ***** válasza:

4 hét... érted... NÉGY hét.

Elhiszem, hogy jó pasi, de ennyi idő alatt megismerni sem lehet senkit, nemhogy megszeretni és hasonlók. Elképzeled, hogy milyen, és kiszínezed.

Ő meg csak száll virágról virágra.

4 hét nem kapcsolat, csak vicc. Ne vedd komolyan!

2015. júl. 29. 15:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Félre ertetted. 1honapja szakitottunk. Mellesleg en vagyok a pasi
2015. júl. 29. 15:31
 3/4 anonim ***** válasza:

...és egy hónapja volt a szakítás, nem addig voltatok együtt.

Mennyi ideig tartott egyébként?

Nagyon nehéz lesz az biztos. Minden az elfogadáson és elengedésen múlik. Ha szeretne, már visszajött volna hozzád. Az természetes, hogy nem múltak el még az érzések, valószínűleg el sem fognak, míg kezdődik az iskola.

De idővel jobb lesz. Próbáld meg ott is elkerülni, de tudom, hogy nehéz. Inkább ne legyél a társaságában. Ha szerencséd van, közömbös lesz veled és nem próbál kedveskedni, valamint elkerül. Ez lenne a legjobb, amit tehet ebben a helyzetben.

Így könnyebben tudatosul benned is a dolog.

2015. júl. 29. 17:37
 4/4 A kérdező kommentje:

Igen ez nekem is a gondom. Nem haragban váltunk el, igaz azota nem beszeltunk.

Mar elfogadtam hogy vege van, ezzel nincs gond bar faj meg. Na mindegy azert koszonom :)

2015. júl. 29. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!