Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak számomra szégyen, hogy a legtöbb nő ha kilép egy több éves kapcsolatból, akkor már másnap vagy egy héten belül új csávója van?
Nekem meg a 7-estől Dejavúm van :)
Ilyesmi volt nálam is, csak én tudtam h a csajnak van pasija , dehát nagyon tetszett a csaj na :)
Aztán ő is szakított a párjával, és másnap felhívott h mi történt és h ráérek e h beszélgessen ésatöbbi, belül persze k**úrvára örültem neki h szakítottak :)
Aztán mi csak 17 hónapig voltunk együtt aztán kiment külföldre.
Ne mondd nekem, hogy ezt fiúk nem csinálják. Én ugyanúgy látom mindkét oldalon. A lányoknál talán gyakoribb a hirtelen jött szexkapcsolat a fiúknál meg a hirtelen jött egyéjszakás, de lényegében ugyanaz. Az, hogy konkrét kapcsolatba ugorjanak, az ugyanannyira jellemző.
Nekem pl az expasim jött össze egy lánnyal 2 héten belül ahhoz képest, hogy szakított velem. Meg az első pasim is. Meg volt még pár. Én is csináltam ilyet talán kétszer.
Itt nem arról van szó, hogy szégyen lenne. Ez általában akkor történik, ha az egyik fél már kiszeretett a másik meg még ragszkodik. Próbálják megjavítani, a ragaszkodó fél mindent megtesz, de nem megy. Aki már szakítani akart volna hónapokkal ezelőtt újra meg újra megpróbálja, de szép lassan véglegesen túlteszi magát rajta, nem megy... Volt ideje túllenni rajta. Már RÉG nem szerelmes, aztán hirtelen szabad! Nem gyászol mert neki nincs mit, már rég nem hiányzik neki ak apcsolat, élvezi az életet, jól elvan. Na, az ilyen emberek meg vonzóak. Szóval lesz rájuk jelentkező. Az is lehet, hogy már korábban is volt. Mindkét pasim aki így hagyott ott, már rég fel volt készülve a szakításra. Én inkább utólag találtam a srácokat, mert éppen boldog voltam, pörögtem, kimozdultam és volt aki megtalált és jól éreztem magam velük, aztán valami lett belőle. Az egyiket régebben is ismertem de nem volt ez tervben, a másikat akkor ismertem meg. De itt tényleg inkább arról van szó, hogy volt idejük lezárni. Fiúban és lányban is látjuk azt, amikor velük szakítanak, akkor nagyon sokáig tudnak miatta szenvedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!