Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek mindenki visszakap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mindenki visszakapja az élettől azt, amit ad? Ha például egy férfi csúnyán átvert egy nőt, vissza fogja kapni a későbbiekben ugyanezt valakitől?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Szerintetek igaz a mondás, hogy ki mint vet, úgy arat? Ha jót okozol másnak, visszakapod a későbbiekben, ha rosszat, azt is? Konkrét példákat az életetekből tudtok írni, amikor a fenti elv érvényesült?

Köszönöm szépen előre is!

2015. júl. 26. 10:54
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Nem,egyáltalán nem így megy.

Én például világéletemben próbáltam mindenkinek segíteni és kedves lenni,cserébe a megalázást,kinevetést,megvetést kaptam a legtöbb esetben...

Szóval nincsen ilyen,hiába kedves az ember,nagyon kevesen tudják értékelni,és még ők sem igazán.

Szóval nem,ez butaság.

2015. júl. 26. 12:19
 12/27 anonim ***** válasza:

Velem már megtörtént.

Pár évvel ezelőtt valaki nagyon csúnyán megbántott és megalázott kihasználva az akkori helyzetét.

Ma már a régi önmagának még az árnyéka sem. Kirúgták a régi munkahelyéről, a következő munkája is becsödölt és a mostani is lassan befog.. Én örülök hogy visszakapta az élettől.

2015. júl. 26. 12:32
 13/27 anonim ***** válasza:

A kérdés tárgya a Karma. Ugyan olyan hit kérdése ennek valósságát megítélni, mint a vallások, a horoszkóp vagy az egyéb dolgokét.

Tudok mondani dolgokat az életből, hogy jót cselekedtem és jó történt velem, de azt nem tudom bizonyítani, hogy ezek összefüggésben lennének egymással.

Konkrét példákat nincs leírogatni, mert a lényeget leírtam példák nélkül is.

2015. júl. 26. 12:50
 14/27 MolotovPunk ***** válasza:
91%

Igen.Simán visszakapja máshogy.

Isten ugye nem ver bottal.

2015. júl. 26. 13:12
 15/27 anonim ***** válasza:
Azt gondolom, hogy igen. Éppen ezért nem átkozódom, ha valaki kib× velem, mert legközelebb az élet úgyis őt fogja "megajándékozni" valami meglepivel. Egyszer fent, egyszer lent.
2015. júl. 26. 18:56
 16/27 anonim ***** válasza:
90%

Az az érdekes, hogy ha mondjuk asztrológiáról esik szó, akkor szinte mindenki azt mondja itt, hogy hülyeség.

Viszont ha a karmáról, akkor ilyen sokan hisznek benne.

2015. júl. 26. 20:45
 17/27 anonim ***** válasza:
88%
Visszakapja. 3-szor.
2015. júl. 26. 21:14
 18/27 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat!
2015. júl. 28. 16:20
 19/27 anonim ***** válasza:
Én is azt tapasztaltam, hogy előbb utóbb mindenki visszakapja a jót is rosszat is, de persze nem ugyanattól a személytől és nem ugyanolyan formában.
2015. júl. 28. 17:49
 20/27 anonim ***** válasza:
Remélhetőleg így van, volt, aki már előttem megkapta a karmától, amit velem tett. :D Ebben csak hinni lehet, nem biztos, h úgy is lesz. :)
2015. júl. 28. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!