Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erotikus álom az ex-szel?
Figyelt kérdés
Erotikus álmom volt az exemmel, akivel már másfél éve nem vagyunk együtt. Túl vagyok rajta, ismerkedem is, de az utóbbi pár hónapban gyakran álmodtam a békülésünkről, amit ébren el sem tudok képzelni, annyira megbántott. Viszont most egy erotikus álmom volt, szexeltünk, viszont egyáltalán nem volt jó. (a kapcsolatunk alatt ezzel nem volt probléma) Most viszont azon gondolkodom, hogy miért álmodom vele, és miért pont egy ilyet...2015. júl. 21. 01:36
1/1 Belial válasza:
Szia, ennek semmi jelentősége. Csak a tudatalatti játéka. Én is jártam már így, napokig a volt párommal álmodtam mindenfélét, de én sem akartam békülni. Esetleg az lehet az oka, hogy az ex-ed akar és ez még benned van, vagy csak láttál egy romantikus filmet és este az agyad saját képére formálta valaki olyannal akit jól ismersz. Semmi extra.
Felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!