Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nagyon gáz SMS-ben közölni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz SMS-ben közölni a lánnyal, hogy szakítani akarok vele?

Figyelt kérdés
2015. júl. 10. 21:42
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
84%
Gerinctelen dolog. Nem ferfi az ilyen. En mindig eloben csinaltam ezt, javaslom, tedd te is ezt. Nem csak akkor kell tokosnek lenni, amikor pumpalni kell a not. :)
2015. júl. 10. 22:28
 12/24 A kérdező kommentje:
Straight Character: Ne keménykedj fiam!
2015. júl. 10. 22:35
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé puhap*cs dolog lenne... Ha volt köztetek valami, legalább annyival tiszteld meg, hogy face-to-face mondod meg neki.
2015. júl. 10. 22:39
 14/24 MolotovPunk ***** válasza:
100%

Aki online-ban teszi meg a szakítást az szememben egy nagy patkány.Függetlenül attól,hogy az illető nő vagy férfi...

Állj elé és közöld vele úgy a rossz hírt.

Annyit szerintem megérdemel ő.

2015. júl. 10. 23:24
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Volt olyan nőm, aki fb n szakított(és nem gondolnátok, de még ezt is tudta überelni egy másik - emailben! :D ). Nem tartom a legkorrektebbnek.
2015. júl. 10. 23:37
 16/24 anonim ***** válasza:
Még 14 éves voltam amikor az első barátom EMAILBEN szakított velem. Még annyira se volt mersze, hogy legalább messengeren tegye, nemhogy felhívjon. Távkapcsolat volt de akkor is. Bár legalább írt vagy egy A4 oldalt, ez enyhítő körülmény, mert leírta, amit megkéreztem volna meg egész kedvesre sikerült összességében az üzenete, ez a tipikus te tök jó lány vagy meg minden, de sajnos nem működik ezért meg ezért és inkákbb folytassuk külön üzenet, csak személyreszabottan. Meh. De még mindig jobb, mint az sms, az a lehető legrosszabb. Szerintem egy videóchat a legpraktikusabb vagy legalább egy telefonhívás... Ha már utazni nem vagy hajlandó. Meg talán jobb, ha nem utazol oda, mert akkor rákészül meg várja meg úgy szervezi a hétvégéjét aztán elrontod még azt is. Ha telefonálsz, akkor legalább a veled tervezett időre tud más programot szervezni a barátnőivel hogy kisírja magát. De még így is lehet hogy jobb lenne, ha felvetnéd, hogy mi lesz "kicsim, beszélnünk kell... megyek szombaton, kijösz elém az állomásra? üljünk be a [x hely]-re". Ha mindig hozzájuk szoktál menni akkor már tudja h baj van és készül rá lelkileg, de legalább volt gerinced. Ha erre nem vagy hajlandó, akkor minimum telefon.,
2015. júl. 11. 01:26
 17/24 A kérdező kommentje:
Hát, hogy én mire vagyok hajlandó...Ő mire hajlandó? Hát arra, hogy úgy bevágja a hisztit, mert apámék nem adják oda a kocsit 4 napra és nem tudunk elmenni a Balatonra együtt. Más meg nem jó neki, mert azt mondja, hogy akkor ne menjünk sehova. Úgy lelépett 3 napja, hogy azt sem tudom mi van vele. Az üzeneteimet nem olvassa el. Telefonon nem hív fel szinte soha. Mire találkozhatnánk és közeledne a találkozó napja mindig szándékosan kigenerál egy vitát, hogy legyen ürügye lemondani a találkozónkat, hogy ő velem nem találkozik, ha ilyen vagyok, stb. Nekem ebből elegem van, magyarázatot nem ad, hogy mégis mi a baja, haragszik-e vagy mért dacoskodik. Most aztán még én rohanjak utána?
2015. júl. 11. 02:11
 18/24 A kérdező kommentje:
Ezért fogom kimondani, hogy legyen vége és akkor talán az eszihez kap. Ha meg nem, akkor legalább kiléptem egy nagyon viharosnak ígérkező kapcsolatból.
2015. júl. 11. 02:12
 19/24 anonim ***** válasza:
Mi olyan bonyolult egy skype vagy hangouts hívásban?
2015. júl. 11. 08:16
 20/24 anonim ***** válasza:

Kérdező,ha 15-17évesek vagytok, és pár hetes "kapcsolatról" van szó,sztm nyugodtan szakíts sms-ben.

Ezt sosem értettem,hogy miért jobb egy személyes szakítás.Én biztos nem érezném magam attól jobban, ha valaki személyesen teszi (sztm nincs ennél megalázóbb). Nőként egyetlen percig nem tudnék jópofizni vele, és elköszönni meg pláne nem akarnék.

Ha nőként szakítok egy fiúval,a legtöbb esetben próbálják visszakönyörögni magukat...felesleges körök,egyik félnek sem jó.

Persze más a helyzet egy felnőtt,komoly,több éves párkapcsolatban,vagy együtt élés esetén.

2015. júl. 11. 09:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!