Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Már biztos nem fogom visszakap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már biztos nem fogom visszakapni, ugye?

Figyelt kérdés

Barátommal sokat veszekedtünk, két hete szakítottam vele, mert nagyon ki voltam miatta. Egy hétig nem beszéltünk, de akkor nagyon kiborult és sírt, hogy nem akar elveszíteni. Aztán megkerestem egy hét után, újra akartam kezdeni, de ő azt mondta, hogy már nem érez úgy és nem szeret. Hogy lehet, hogy előtte még akart, egy hét múlva meg már esélyt sem adott?

Van még rá esély, hogy valaha hiányozni fogok neki? Mennyi idő múlva? :

2015. júl. 8. 20:49
 1/7 anonim ***** válasza:

ezt elb**sztad.. kellett neked szakítani vele.. így jártál..

most persze kéne, mi?? kis liba

2015. júl. 8. 21:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Hülye voltam, de adott okot arra, hogy haragudjak.. de nagyon szeretem.
2015. júl. 8. 21:40
 3/7 anonim ***** válasza:

Lépj túl.

7végén egy sörözés? :D

2015. júl. 8. 22:34
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Egy hapsi nagyon ritkán szokott visszakozni miután kirakják a szűrét.....mert evvel a büszkeségét törted össze.

Az első 1 hétben még a helyzettel foglalkozott és nyalogatta a sebeit, most már a folytatás van napirenden.

Akkor van némi esélyed a folytatásra, ha rövid időn belül nem talál valaki olyat, aki megüti azt a szintet amit te képviseltél a szemében!!!

37F

2015. júl. 8. 23:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Ennek annyi. Felesleges az erőfeszítés
2015. júl. 8. 23:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Ne siránkozz inkább tanulj a hibádból.
2015. júl. 10. 18:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Nyilván valami nem működött köztetek,és ezért szakítottál.Pont emiatt nem kéne ezt erőltetni.Erre ő is rájött,most rajtad a sor,hogy belásd.
2015. júl. 10. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!