Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakitottam a barátnőmmel egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitottam a barátnőmmel egy másik lány miatt. Megbántam, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

A volt barátnőmmel 3 és fél évig voltunk együtt.

Megismertem egy csajt és miatta szakitottam a volt barátnőmmel.

2 hónapig voltunk együtt a csajjal, nem olyan volt a csaj mint hittem!!!!

mit csináljak??? Hiányzik a 3 és féléves kapcsolatom

Rájöttem nincs még egy olyan nő mint ő volt....

26/F

2015. júl. 2. 19:08
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
98%
Hát, egy próbát megérhet, csokor virág, ilyesmi... De ha okos, akkor szépen felképel.
2015. júl. 2. 23:38
 22/27 anonim ***** válasza:
38%
Majd írj, hogy mi történt... :/ hisz ha megbántad a dolgot, nem vagy rossz ember! Én drukkolok! (Ha visszafogad, onnantól kezdve a tenyereden kell őt hordoznod, ugye tudod?!) feltétlenül írj!!!
2015. júl. 2. 23:39
 23/27 Yoni03 ***** válasza:

Sok sikert!

Kíváncsi vagyok a végeredményre

2015. júl. 3. 00:01
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Hàt egy biztos ! Elég köcsög voltàl vele és méghozzà úgy hagytad el hogy azt sem tudta csóri làny hogy miért! Valószínűleg soha többé nem bocsàt meg neked! Akkor van esélyed ha még mindig szeret téged de ennek nagyon kicsi az esélye!
2015. júl. 3. 08:11
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Lehetséges, hogy ez kellett, hogy rájöjj, hogy mekkora kincs volt veled és elkezd értékelni és megbecsülni, de ha egy csepp esze is van az exednek, akkor nem kockáztat. Sose lesz már olyan a kapcsolatotok, mint volt!

De nem baj, mert vagyunk elegen férfiak, akiket meg a nők hanyagoltak eddig, majd megvigasztalja valaki az exedet is.

2015. júl. 3. 11:27
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Engem asszonyka hagyott el másik miatt 2,5 hónapja. Bármennyire is szerettem 1 nap után se fogadtam volna vissza. Ha egyszer megtette...

38F

2015. júl. 3. 12:45
 27/27 anonim válasza:
100%
Ezt jól elbas.tad... én ugyan így voltam jó 10 évvel ezelőtt. Mintha magam olvasnám, én is találkoztam vele utána meghallgatott és annyi többet nem találkoztunk nem beszéltünk és igaza is volt, hogy így tett. Azóta volt pár b.nőm de azóta sem találtam olyant mint ő. Szóval megszívtad ha nem fogad vissza , ha mégis becsüld meg többet ne legyél hülye.
2015. júl. 3. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!