Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítanál ebben az esetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanál ebben az esetben?

Figyelt kérdés

4éves kapcsolat.

Te:gondolsz a jövőre,a tanulàsra,munkàra,az előre haladàsra,a dolgaidat időben elvégzed,felelőségteljes vagy,szereted a dolgokat megbeszélni

Ő: nem érdekli jobb munka,tanulàs csak az hogy ő fiatal,meg a kénylem,megbeszélni nem szeret semmit

2015. júl. 2. 16:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen.
2015. júl. 2. 16:15
 2/8 anonim ***** válasza:

Egyértelműen igen a válaszom.

4 év után ilyen linknek lenni azt jelenti, hogy nem fontos neki a közös jövő.

2015. júl. 2. 16:22
 3/8 anonim ***** válasza:
47%

Én a másik helyében szakítanék veled.

Eléggé fárasztó hogy mindenki el akarja tervezni az életét ami teljességgel lehetetlen.

Az aznapodat sem tudod hogy hogy fog véget érni nemhogy az életedet.

A megbeszélést viszont én is támogatom de valószínűleg azért nem akar veled megbeszélni semmit mert nem is nagyon érdekled.

Így azt mondom ha a helyedben lennék akkor is szakítanék.

2015. júl. 2. 16:22
 4/8 anonim válasza:
Igen.
2015. júl. 2. 16:27
 5/8 anonim ***** válasza:

Én 3 év után szakítottam ezért.

Rossz volt, de egy ilyen embertől mit vársz? Milyen közös jövőt? (Bár őt nem a 'jobb' munka nem érdekelte, hanem semmilyen.) Ha ezeket szóba hoztam, megsértődött, kiabált, aztán mindig jöttek a bocsánatkérések meg a nagy üres ígéretek. Hamar bele lehet ebbe fáradni...

2015. júl. 2. 16:42
 6/8 anonim ***** válasza:
52%
Abban igaza van, hogy egyszer vagy fiatal. Ha folyamatosan csak a jobb munkát kergeted meg tanulsz meg képzed magad, stbstb. akkor mikor akarsz pontosan elkezdeni élni és szórakozni, 50 évesen?
2015. júl. 2. 17:10
 7/8 Missi_Key ***** válasza:

igen. de inkább a másik fél helyében.

nyilván azért nem akarja megbeszélni, mert nyaggatod mintha az anyja lennél.

egyszer annyi idős mint most, szebb jobb már csak akkor lesz az élete ha milliárdos lesz. az meg munkából nem lesz, csak kapcsolatokból. szóval szakíts, hadd élje ki magát amég még nincsenek izületi bántalmai :D

2015. júl. 2. 18:07
 8/8 anonim ***** válasza:

Öt év után szakítottam a párommal, mert hallani sem akart együttélésről, házasságról, családalapításról. Felnőtt férfi létére nem dolgozott, én fizettem mindent. Az anyjával él, aki mindent megvesz neki, így esze ágában sincs elköltözni otthonról. Sosem voltak céljai, nekem viszont sziklaszilárd elképzelésem van a jövőről. Nagyon, de nagyon nehezen vettem rá magam, hogy kimondjam a végét, de már így is túl sokat vártam vele. Egy céltalan ember borzasztóan vissza tudja húzni a párját, két ennyire különböző felfogású embernek nincs keresnivalója egymás mellett, hacsak az egyik nem adja fel magát teljesen, de annak is rossz vége lesz egyszer.

Sajnos van az a helyzet, amikor két ember hiába szereti egymást, nem illenek össze.

34/nő

2015. júl. 4. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!