Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha azzal keres meg hogy mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha azzal keres meg hogy mikor viszem el a cuccaim az lehet kapcsolat felvétel?

Figyelt kérdés

Múlt hét szombaton a barátnőm véget vetett egy se veled-se nélküled időszaknak. Előtte pár nappal kedden még azt mondta szeret. Szombat este szerette volna ha felmegyek hozzá, először ölelkeztünk aztán közölte hogy mégsem jó az érintésem.

Utána pár napig nem beszéltünk, majd csütörtökön én írtam rá facebook-n hogy mi a helyzet. Elsőre mosolyogva válaszolt aztán megkérdezte hogy miért írok neki, majd megkért hogy ne írjak és hogy nem szeretné ha tudnék a dolgairól. Azt mondta sok fájdalom maradt benne, de azokkal egyedül akar megbirkózni.

Én erre minden jót kívántam és elköszöntem tőle.

Most, azaz három nap elteltével rám írt hogy "csak az ügyben ír mikor viszem el a cuccaim".

Korábban amikor felmentem cuccokért mindig ott ragadtam és elgyengültünk.

Vajon most azért akarja hogy elvigyem mindenem mert tényleg vége?

Decemberben volt ilyen megrázó szakításunk, utána ő kért bocsánatot mert azt mondta ő volt bizonytalan.

Bocsánat hogy hosszú lett, köszönöm a válaszokat.

2015. jún. 14. 11:45
1 2
 1/13 Interferencia ***** válasza:
72%
Tiszta hülye ez a csaj, de valószínűleg te is. Alapból azt mondanám, hogy nem, de ismerve az előzményeket azt mondom, hogy lehet.
2015. jún. 14. 11:47
 2/13 anonim ***** válasza:
azért hülye, mert még mindig szeret valamennyire
2015. jún. 14. 11:54
 3/13 A kérdező kommentje:

Lehet hogy hülye vagyok. Most nem tudom mit reagáljak.

Valószínűleg azt várja hogy hamar felmenjek a cuccaimért, mert tudja hogy hiányzik nekem.

Arra gondoltam hogy azt írom hogy egy ideig inkább ne találkozunk, és majd felmegyek a cuccaimért pár hét múlva.

Addig benne is ülepedhetnek érzések, és láthatja hogy nem ugrom rögtön hogy láthassam.

2015. jún. 14. 11:55
 4/13 Lorant Endre ***** válasza:
100%
Azért keres, mert bizonytalan. A 'mikor adod vissza a cuccaim' általában ürügy. Látni akar, nem biztos az érzéseiben. Nekünk ugyanez volt, kidobott a bnőm, és rá 1 hétre már keresett is, h ezt meg azt adjak neki vissza.. csak találkozni akart. Ha 1 kucsit eltávolodsz tőle és nem keresed napokig, ő fog! Jó trükk: napokig ne lépj be facebook messengerre...! Furdalni figja a kíváncsiság, h hol vagy, vajon mit csinalhatsz (csajozol esetleg....Keresni fog, 100% ;)
2015. jún. 14. 12:00
 5/13 A kérdező kommentje:

Én arra gondoltam hogy felmegyek a cuccaimért és azzal zavarom össze hogy nem próbálkozom semmivel, mert ha ő most belefeszült ebbe a "márpedig én nem engedek" állapotba akkor felkészült hogy ostromlom és nem fogja érteni hogy miért nem teperek.

Vagy lehet okosabb lenne nem is válaszolni?

2015. jún. 14. 12:53
 6/13 Lorant Endre ***** válasza:
Leírtam a megoldást. Tűnj el pár napra, 1 hétre. Ha keres szerencséd van, ha nem, akkor hagyd a francba. Szóval: NE KERESD. Ennyi a trükk. Ennek a neve, 'visszavonzás'. Ez szimpla pszichológia, de ha nekem nem hiszel nem tudok jobbat tanácsolni.
2015. jún. 14. 13:11
 7/13 anonim ***** válasza:
Így van. Adj egy hét nyugalmat. Ha semmi,menj el a cuccaidért,de zavard le 20 perc alatt,és semmi elgyengülés. És légy boldog mással.
2015. jún. 14. 18:19
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Nem értené hogy miért nem válaszolok neki egy hétig, ezért tegnap megírtam hogy csütörtök este felmegyek hozzá.

Mióta nem találkoztunk leadtam három kilót, arra gondoltam hogy amikor felmegyek akkor tényleg csak a cuccaimat hozom el és nem bocsátkozom beszélgetésbe(szerintem arra vár), azt szeretném mutatni hogy rendben vagyok, hátha majd ha egyedül lesz átgondolja a dolgokat.

Kérlek ne bántsatok mert nem követtem az egy hétig nem jelentkezem taktikát!

2015. jún. 15. 12:26
 9/13 Lorant Endre ***** válasza:

Kérdeztél valamit, megmondtuk a tutit!

A visszaszerzés türelemjáték, Te pedig türelmetlen vagy. Nem 1-2 hét alatt fogja az ex barátnőd megtalálni élete másik nagy szerelmét (ha emiatt aggódsz), hanem ez idő alatt elgondolkozik azon, hogy mégsem akar Téged elveszíteni. De Te folyamatosan ugrassz, ahogy Ő mondja. Amíg nála van a control, a helyzet sem fog változni. De Te tudod, sok sikert. Én többet nem adok neked tanácsot ez ügyben.

2015. jún. 15. 15:56
 10/13 Interferencia ***** válasza:
Hogy zajlott a dolog?
2015. jún. 20. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!