Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után elmondanátok az exeteknek, hogy apa lesz, ha ő már az esküvőjét tervezgeti az új barátnőjével?
Terveztünk babát, de nem jött össze, ezért is vált feszültebbé a viszony. Velem minden rendben volt, nála voltak gondok és ez nagyon sértette az önérzetét.
Végül nem épp a legszebb módon szakítottunk és legnagyobb meglepetésemre 2 hónapon belül már eljegyezte a barátnőjét és 1 hónappal későbbre ki is tűzték az esküvőt.
Nem rég derült ki, hogy babát várok és most nem tudom eldönteni, hogy szóljak-e neki vagy sem. Újból kezdeni nem akarom, de ugyanakkor az apaságtól sem akarom megfosztani és a szüleit, nagyszüleit sem az unokától, dédunokától.
Szerintem elbeszélünk egymás mellett. Kérdezted mi a véleménye a férjemnek, leírtam és kifejtettem mit tennék én egy olyan helyzetben, ha az ex beszélni szeretne a férjemmel. Simán megtehetné. De ezek csupán feltételezések a részemről, mert majdnem 20 éve szakított az utolsó exével, azóta velem él:)
Úgy látszik neked tapasztalataid vannak ebben a témában méghozzá nem pozitívak.
Ettől függetlenül léteznek normális felnőtt emberként gondolkodó "társak" is.
27 Szépen írkálsz, csak egy valamiről igen elfelejtkezel, hogy más ember emlékszik mit műveltél a háttérben, és mit tettél a neten. Szóval ezzel a játékkal hidd el semmit nem fogsz elérni kedves. Semmit. Azért a mosoly, mert köpönyegforgató vagy, és azt hiszed, hogy ha a nagy felvilágosultat előadod, akkor van esélyed arra, hogy az előző műsoraidat megúszd. Előre szólók: nincs. Minden tevékenységed, beszéded, cselekedeted nyilvános lesz az adott illető előtt. Bezony.
Tudod kíváncsi voltam, hogy a köpönyegforgatásban meddig sülyedsz: nem csalódtam:DD
Semmit nem fogsz megúszni.Ezzel jobb ha számolsz.
Egy regem van és ez nem az én stílusom.
De már látom csak kötekedni akarsz, nem pedig érdemben megvitatni egy témát.
A személyeskedést hagyjuk, mert fogalmad sincs ki vagyok, ha meg mégiscsak tudnád, akkor tisztában lennél azzal hogy nincs mit titkolnom senki előtt és mindig önmagamat adom.
Ezért még bíztatlak is, hogy tedd csak nyugodtan amit szeretnél:)
Nos, további jó szórakozást, innentől fogva egyáltalán nem reagálok rád mert nem szeretem az ilyen embereket. Én segíteni jövök fel az oldalra, bármily meglepő és felfoghatatlan is ez számodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!