Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak, ti szoktatok sírni szakítás után?
Figyelt kérdés
2015. jún. 3. 23:06
11/12 anonim válasza:
Én büszkén be merem vallani, hogy eddig mindkét szakításomnál elsírtam magam, főleg a másodiknál, mert nagyon szerettem az illetőt..
Hülyeség, hogy a férfiak nem sírnak!
Ez szimplán csak annak a jele, hogy vannak érzéseink. 21/F
12/12 anonim válasza:
Három szakításban volt eddig részem. Mindegyik után sírtam. :) Nincs ebben semmi rossz, csak volt anno, egy olyan felfogás, miszerint egy igazi férfi nem sírhat. Kissé maradinak tartom, de nem szólom meg azokat sem, akik eszerint élnek. Felőlem mindenki úgy csinálja, ahogy neki jó. Nekem nem az a jó, ha elfojtom. Persze, nem nyilvánosan teszem, csak szépen csendben itthon, egyedül engedem ki. Én ettől nem tartom magam kevesebbnek. Persze 26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!