Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit érdemes választani? A megszokottat, vagy akinek az érintésébe beleborzongsz?
Figyelt kérdés
Majdnem 1 éve járunk a barátommal, sok vita van köztünk és a szexben is kicsit másik a vágyaink, de mindig figyelünk rá hogy mindkettőnknek jó legyen. Viszont sehova se vezet az egész, ha rákérdezek azt mondja hagyjam ezekkel a hülye kerdeseimmel. Ez van, ne agyaljak. Közben találkoztam valakivel, aki ha csak megérint villámok cikáznak rajtam. Semmi nem történt köztünk, de mindketten vágyunk a másikra. Azt mondja, hogy miert nem szakítok, ha ugyse tart semerre a kapcsolatunk es próbálom meg vele. Azt kertem hogy felejtsük el egymást, de nem megy. Az a korrekt, hogy lezarom valamelyiket véglegesen. De felek, hogy megbanom...2015. jún. 3. 05:59
1/5 anonim válasza:
Igen,az a korrekt, ha valamelyiket lezárod,mert addig-addig kerülgetitek egymást a másik sráccal, amíg megcsalod a barátod a végén.
2/5 anonim válasza:
Inkább váltanék,mert te is azt írod,hogy nem tudod megbeszélni vele a dolgokat,és azt mondja nyugodj bele ebbe a helyzetbe.Nem kell belenyugodni.
3/5 anonim válasza:
Váltanék. Még egy éve sem vagytok együtt, sok a vitátok, mások a vágyaitok, ha meg akarnád beszélni, azt mondja, hogy "hagyjad a hülye kérdéseiddel". Magad megválaszoltad a kérdésedet: sehova sem vezet az egész. És mindezt úgy, hogy még egy éve sem vagytok együtt. Akkor mi értelme? Keressetek mindketten olyan párt, akivel minden téren összeilletek, ne raboljátok egymás idejét. Viszont korrekt a gondolkodásod, hogy az egyiket lezárnád, mielőtt a másikkal lennél.
4/5 A kérdező kommentje:
Szakítottunk. Kozos döntés volt..
2015. jún. 7. 14:40
5/5 anonim válasza:
Szerintem jobb ez így,jól döntöttél !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!