Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fog még valaha keresni? Volt párommal békében váltunk el. Már 2 hónapja nem beszéltünk.4,5 évet éltünk együtt.
Figyelt kérdés
2015. máj. 28. 14:36
11/12 anonim válasza:
Mi 2,5 év után, 2 hónapig nem beszéltünk, utána újra elkezdtünk. Sajnos össze is jártunk, persze csak baráti minőségben. Csak aztán egyre többet lelkiztünk is, néha arról, hogy minden csaj visszautasítja. Máskor meg úgy bánt velem, mintha a barátnője lennék, akár nyilvánosan is. Én pedig eközben szépen lassan elhidegültem érzelmileg tőle. Egy év után pedig benyögte, hogy újrakezdhetnénk.
Persze, hogy akkor, amikor nekem egy komolyabb dolog elkezdett alakulni.
Itt már egy jó ideje nem jártunk össze, csak néha neten beszélgettünk.
Szerintem fontosak a szakítás indokai is, másrészt meg lehet, hogy mire keresne téged, nem fog már érdekelni, pont úgy, mint engem se.
12/12 A kérdező kommentje:
Szeretném,ha már nem érdekelne,de egyenlőre még nagyon harcolok az érzelmeimmel.
2015. jún. 21. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!