Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnek ezugyben?
Telorol vagyok azert irok ekezet nelkul.
Roviden: Kb fel evig ment egy lannyal egy ilyen se veled, se nelkuled kapcsolat mert o akkor ugrott ki egy evekig tarto kapcsolatbol. Megprobaltuk a fel ev alatt ketszer de neki nem ment, de amugy kedvelt es szeretett, feltekeny is volt de megse ment... lefekudtunk tobbszor, nallam is aludt egy parszor meg meg a tarsasagunk is egy...
De osszevesztunk most, letiltottam stb de meg nem felejtettem el, neki mar van tervbe egy uj pali.. de nemtudom kiverni a fejembol. Csak rangondolok nincs is kedvem mas lanyhoz.
Mit tehetnek?
22\f
Hidd el, mindig van jobb, csak idő kell hozzá.
Nálam volt olyan, hogy majd megőrültem, gondoltam találkozom bárki lánnyal, csak úgy nem akarok semmit tőle alapon, barátilag, elvonja a gondolataimat. Erre beindult a dolog, a régit elfeledtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!