Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok a helyemben? Szeretném vissza kapni de lehet h hülyeség lesz?
8 hónapig voltunk együtt. 2 napig nem keresett majd amikor írtam neki egy üzenetet nehezen de felhívott és mondta h találkozni szeretne és szakított velem. Azt mondta h nem szeretett próbált változtatni de nem tudott azon hogy belém szeressen. 2 napig sírtam most már nem tudok nem is akarok. Van amikor azt érzem h szeretném vissza kapni de nem tudom hogy hogyan de van amikor azt gondolom h hülyeség lenne mert ha 8 hónap nem volt neki elég akkor ezután se fog szeretni. Nem tudom mit csináljak?
Hirtelen jött nekem h szakított velem mert nem nagyon mutatta ki sokszor átölelt szerdán szakítottunk és szombaton amikor eljöttem mondta h kár h nem tudok maradni mert akkor nem sokat tudott velem foglalkozni családi okok miatt. Puszilgatott, simogatott. Szerintetek mit csináljak? 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!