Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem a még régebben neki küldözgetett képeimmel fenyeget, mi tévő legyek?
Van egy pár képe rólam, ahol hiányos ruházatban vagyok (ehhez nem kérek kommentárt, tudom hogy hülye voltam). Na de most, hogy vége lett a párkapcsolatunknak elő akarja szedni ezeket a képeket és zsarolni próbál vele hogy mindenki látni fog.
Mit tehetnék?..
Én személy szerint a "lecarom" taktikát alkalmaznám: félvállról odavetném neki, hogy "tedd ki akárhova. nem érdekel". Már persze, meggyőzően. Nyilván én sem örülnék neki, ha egyszer napicaron látnám magam viszont pucéran, de ha meggyőzöd róla (mittudomén, "annyi van ilyen képekből, senkit nem érdekel", meg hasonló megnyilvánulásokkal), hogy téged nem érdekel, akkor gondolom elveszíti a dolog a varázsát, és már őt sem fogja érdekelni.
Vagy csak én gondolom így? Eleve ezzel úgy érzem, hogy a figyelmed akarja megszerezni és fenntartani, ha bosszú lenne (bármiért), akkor nem szólna előre, max elküldené a linket, ahol megtalálod a neten. És ha azt látja, hogy nem ér semmit a módszere, vagy pont az ellenkezőjét éri el vele, akkor lehet, hogy leállna vele...
Köszönöm a gyors válaszokat!
Elvileg simán csak bosszút akar rajtam állni, mert kidobtam.
Barátnőm pasija is feltett képeket a barátnőmről. A barátnőm feljelentette a pasiját, nyomozás is indult ellene, de a képeket nem találták meg nála és mindent tagadott, végül bizonyítékok hiányban lezárták a nyomozást.
Szóval a feljelentés halott ügy..........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!