Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha valaki folyamatosan rosszul bánik velem, hazudik, majd miután szakítok engem hibáztat folyamatosan, elviselhetetlen mértékben? N33
Volt egy 4 hónapos kapcsolatom, ami az elejétől fogva nehéz volt, a srác (31) még folyamatosan a régi barátnőjével foglalkozott, letagadta, ha találkoznak, folyamatosan bulizni járt, egyáltalán nem foglalkozott velem én meg nagyon sok szeretetet adtam neki, mert a régi lány nagyon átverte, szóval normlisan, becsülettel álltam hozzá. Mondhatjátok, minek eddig húzni, ha a srác hazug, felszínes, nemtörődöm, de magamhoz képest hamar felálltam, korábban 2x4 évig vittem egy ilyet. De a kérdésem lényege az, hogy miután normlisan elmondom, hogy nekem ez fáj, szeretnék egyedül lenni nagyon erős akarattal erőszakosan keres, elmondja, hogy de ő most akarta, hogy összeköltözzünk, hogy én most hagyom ott, ez az én felelősségem innentől, ő pont odaért hozzám és én most eldobom.
De ilyen már volt. És nem változott semmi, ugyanúgy hazudik, lebukik.
Viszont én nem tudom vinni annak a felelősségét, hogy ezt mondja a családjának, a baráti körnek, elfedve a valódi okokat, hogy én nem vagyok megbocsátó, mellém csak tökéletes való, nem vagyok elnéző, hanem helyette haragtartó és mindig a hibát keresném, mert nemt udok megbocsátani.
Hogy vonhat még engem felelősségre? Úgy meséli, hogy amit tett az semmi, jelentéktelen...
Én érezzem rosszul magam és vigyem a felelősségét, mikor nem teszek mást, hanem eljövök, nem hisztizek, mert a fájdalom és nem törődés elviselhetetlen már.
Ti hogy védenétek ki, hogy még ezért vagytok felelősségre vonva és hülyének beállítva?
Ne válaszoljak, ne vegyem fel a telefonját, ne hallgassam meg?
Szerintem az ilyen dolgok senkiről sem pattannak csak úgy le, még rólunk férfiakról sem, pedig a nők gyakran hiszik. Viszont szerintem mindig nem "mehetsz alá" másoknak, most ez a férfi próbál érzelmi nyomást gyakorolni Rád, persze elszórakozhat veled újabb pár évet, de ha nem ezt akarod, akkor tényleg ne válaszolj neki, ne hallgasd meg, ne vedd fel a telefont.
Vannak dolgok, amik nem mennek egyszerre, nem nagyon lehet kilépni úgy egy rossz kapcsolatból, hogy közben az ember mindent megtesz a másiknak, amire csak az rákényszeríti.
nem fog rájönni, hogy hogy viselkedett, inkább örülj, hogy 4 hónap után ki tudtál lépni a gazdatest szerepéből.
ne engedd vissza a parazitát, ne érdekeljen, hogy mit mond másoknak. egyszerűen ne reagálj, foglalkozz más dolgokkal, aminek értelme van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!