Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor írhatok rá újra a volt barátomra?
December óta találkozgattunk, február 6-án volt az első csók... aztán sok vita (és részemről rengeteg sírás) után véget vetettem a kapcsolatnak március 24-én. Nem működött a kapcsolat, rengeteget veszekedtünk, a részletekbe nem mennék bele. Mindkettőnknek ez volt az első kapcsolata.
Én alapvetően az az ember vagyok, aki gyűlöl fájdalmat okozni, ezért borzalmas bűntudatom van még mindig, de persze ennek a helyzetnek nem én vagyok a szenvedője. A szakítás óta párszor ráírtam, de minden beszélgetésnek rossz lett a vége,, mivel neki szent meggyőződése, hogy én utálom őt, lévén hogy én szakítottam. Ez akkor merült fel például, amikor felajánlottam, hogy küldök egy körlevelet az ismerőseimnek, hogy szavazzanak a képére egy pályázaton: nem értette miért akarok segíteni.
Úgy érzem, ha ráírok, letépek egy vart a sebről, amit hagytam. Borzalmas bűntudatom van, mert segíteni akarok, de egyszerűen nem tudom, hogyan.
Én 15, a fiú 17 éves.
Előre köszönöm a segítséget! :)
Ha akkor nem működött, és nem változott semmi, talán nem kéne erőltetni. Az azt követő írogatások sem sikerültek, tehát nem hiszem.
Persze ezt a leírtak alapján csak tippelni lehet. Két negatív dologból jó nem fog kisülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!