Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi előtt összeköltöztünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi előtt összeköltöztünk minden tökéletes volt. Azóta egyre bizonytalanabb vagyok. Van értelme folytatni?

Figyelt kérdés
Egyre több dolgot tudok meg a párom múltjából amiket előttem titkolt. 23 éves létemre úgy érzem az életem nem szól semmiről csak a munkáról, és a háztartásról. Még a szex is ritka... ha van akkor nagyon jó, csak ritka és nem miattam. szerinte én nimfomániás vagyok és felháborodik rajta ha szóvá teszem, hogy többet szeretnék szexelni... Fog ez javulni? változni. Összecsiszolódnak az emberek idővel?

2015. ápr. 17. 17:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezen nem sokat tudtok már csiszolódni. Én is nimfomániás vagyok és fél év együtt lakás után jöttem rá hogy a páromnak nincs akkora szexuális igénye mint nekem. Sokat szenvedtem miatta és boldogtalan voltam hogy nem kapok elég figyelmet.Aki nem szexfüggő az nem fog változni. A párom már félve jön haza a munkából hogy megint szexelni kell. Talán idővel változik a hormonháztartásunk és mi fogjuk kevésbé igényelni a szexet, de jelenleg ez van. Ha meg anyagi téren se egyeztek az nagy baj, mert így nem fogtok előrejutni az életben együtt. Az egyik előre megy a másik meg vissza húzza. Nálunk ilyen gond nincs, én kezelem a pénzt egyedül és megvan mindenünk, jól élünk. De ha ilyen téren se jönnénk ki akkor nem élnék vele tovább, mert azon kívül hogy nem szex őrült minden másban tökéletes nekem.
2015. ápr. 17. 19:09
 12/12 vorarlberna ***** válasza:
Berregő kapitányt új barátnak! Mond meg neki te maszti ő meló.
2015. ápr. 17. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!