Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlélni a szakítást? De hogyan?
Tegnap szakított velem a barátom, teljesen kibuktam. Megbeszélni ezt már nem lehet, látni sem akar. Szakdolgozatot kellene írnom és szerdáig leadnom de teljesen szétcsúsztam a bánattól. Úgy érzem elvesztettem a másik felem és nem érdekel semmi.
Beleőrülök a szenvedésbe...
Mióta voltatok együtt?
Első kapcsolat neked?
Miért szakított veled?
#8-aska szerintem most fogd be, mert nagyon csunyát találok mondani!
Mesélhetnék!
Hidd el, túl fogod élni, mégha most nem is úgy tūnik. Tudom, hogy nagyon nehéz, de pár napig próbáld meg kizárni ezt a fejedbõl és fókuszálj a dolgozatra, legalább elfoglalod magad. Gondolj arra, hogy fiatal vagy, lesz még kapcsolatod ennél sokkal jobb, viszont akármennyire is szomorú vagy, ez nem ér annyit, hogy tönkretedd a jövõdet, az eddigi évek munkáját a suliban.
Én hiszek abban, hogy a szakítás annyit jelent, hogy nem õ való hozzád igazán, hanem majd jön valaki sokkal jobb, akihez a szakítás által most közelebb kerülté. Úgyhogy ne add fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!