Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy egy ismeretlen ennyire érdekel?
Figyelt kérdés
A barátommal 1 éve vagyunk együtt, eddig távkapcsolatban voltunk, 1 hónapja jött haza végleg. Eddig sem találkoztunk ritkán, de azért nagy volt a váltás. Nagyon szeretem, nem arról van szó, de az utóbbi időben nagyon bezárva éreztem magam, mintha korlátozna... Aztán sokat vesztünk össze, mióta itt van, és többször is szakítottunk 10 percre. Aztán múlt héten megismertem a barátnőmmel 2 srácot ( nem is tudom mióta nem mentem el kettesben egy barátnőmmel ) akik nagyon rendesek voltak. Az egyik fiú nagyon megtetszett nekem a jelleme miatt - kinézetre nem az én zsánerem, még is megfogott benne valami. A barátommal azóta úgy néz ki, rendeződtek a dolgok végleg, ami nagy szó, elismerte, hogy mi volt az ő része a dologban, de én nem tudom kiverni a fejemből a fiút. Mit tegyek? Tényleg nagyon szeretem a barátomat, de úgy érzem, muszáj jobban megismernem ezt a másik srácot... Hogy érjem el? Vagy hagyjam a fenébe?2015. márc. 25. 23:22
1/3 anonim válasza:
Mindenesetre ne k__várlkodj! Szakíts a pasiddal, vagy felejtsd el az új sráct, de dönts! Ne szívass senkit! Egyéb iránt gond van a fejeddel, ha pusztán, mert kedves veled valaki és rendes, belehabarodsz.
2/3 anonim válasza:
Az érdeklődés általában ismeretlen dolgok felé irányul. Ilyen a természete. Tehát normális.
3/3 anonim válasza:
Túl rövid az élet ahhoz, hogy a második legjobb mellett maradj jófejségből, aztán marcangold magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!