Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már 2 éve szakítottunk, de azóta is minden nap gondolok rá. Mit tegyek?
26/L vagyok, majd 1 évig voltunk együtt, ő szakított mondván hogy már nem szerelmes. Pszichológusnál jártam már, nem segített. Azóta volt párkapcsolatom,mégis nagyon hiányzik, hiába az első komoly volt és nagyon meg is bántott.
Mit tegyek? Próbálom lefoglalni magam, hobbik, barátok, el is költöztem más városba, elkezdtem táncolni, és ugyan már kevésbé fáj, mégis iszonyatosan rossz néha...
Valakinek volt már hasonló?
nekem igen, és még mindig tart.
de én a "szakítanék, de nem tudok" kategóriába tartozom
szerintem ebből csak akkor lehet kiút, hogyha egy lényegesen jobbat találsz
Fogadd el, hogy ennek így kellett történnie, és ha ez a napi rutinod nem zavarja(tudsz dolgozni,háztartást vezetni),addig nincs gond ezzel.
Nekem is mindennap eszembe jut az exem,akivel 6 éve voltam együtt,ráadásul nem 2 évig,hanem ennek töredékéig.
Sőt,egy másik exemre is gondolok,majdnem naponta,vele is már több éve vége. Egy harmadik meg havi 1x jut eszembe,vele 10éve voltam :)
Amíg nem találsz valakit,aki mindennap szeretkezik veled(jól meg...) és érezteti veled, hogy te vagy neki a legfontosabb,addig normális, hogy olyanra gondolsz,akivel utoljára igazán jól érezted magad és fáj.
Parancsolj... A helyzet már jobb, de ugyanaz van, mint nálad. Lesd meg a dátumot.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Basszus én mit mondjak akkor 7 évet voltam a barátnőmmel!
Szerintem ebbe bele fogok rokkani hiányzik és nagyon fáj irány a Duna! :(
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!