Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha így érzek?
Másfél éve vagyok együtt a párommal, elsők vagyunk egymásnak minden téren, ezért tapasztalat nélkül most tanácstalan vagyok...
A helyzet az, hogy van egy srác, aki első pillantásra megfogott... Szeretem a barátom, de folyton a másik srácra gondolok. Találkoztunk már bulikban is többször(haver haverja), és még barátomnak is feltűnt, hogy mennyire zavarban vagyok a közelében... Hab a tortán, hogy a srácnak is bejövök, már többször említette, bókolt stb. Ilyet még senki iránt sem éreztem.
Bűntudatom van a párom miatt, nem akarom őt megbántani... Ha ilyet érzek másik pasi iránt, akkor jobb, ha véget vetek a jelenlegi kapcsolatomnak, vagy lehet még jövője? Esetleg ez már egy jele annak, hogy köztünk vége? Nagyon nehéz lenne elfogadni, ő az első barátom...
18/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!