Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért vannak nagyra a fiúk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak nagyra a fiúk azzal, ha ő szakít és nem a lány?

Figyelt kérdés
Minden fiú Adonisnak gondolja olyankor magát, ha ő szakít és tudja, hogy a lány szerette, csak éppen neki már nem kellett. Ilyenkor ezzel még dicsekedni is szoktak ? Mondjuk egy 20 éves fiú is?

2015. febr. 27. 12:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én amikor dobtam az exemet( 29), közölte hogy ezt nem tehetem, Őt még senki sem dobta..Nem is azzal volt baja, hogy Velem vége, hanem hogy az összes kollegája megtudta hogy én hagytam ott, mivel egy helyen dolgoztunk.
2015. febr. 27. 12:27
 12/14 anonim ***** válasza:
Sok kapcsolatom volt már ebből egyszer dobtak. De az nagyon fájt , lényegében teljesen mind 1 ki mondja hogy vége. Ha szereted úgyis úgyis fájni fog. De attól hogy én szakítok valakivel , nem érzem magam se többnek se kevesebbnek.
2015. febr. 27. 12:32
 13/14 anonim ***** válasza:

Ez az "ugródeszka" effektus....amikor már tudod, hogy a kapcsolatod zátonyra futott pont a megfeneklés előtt dobbantasz....és tudatosan mással viteted el a balhét.

A kapcsolatok legelején a lányok élnek evvel a fegyverrel, később pedig többnyire a fiúk.

A dicsekvés egy pótcselekvés....úgy próbálja meg elterelni a saját töketlenségéről a figyelmet, hogy pont az ellenkezőjét állítja és hárítja át a felelősséget a másik fél felé.....elég kicsinyes magatartás, de néha működik.

37F

2015. febr. 27. 13:13
 14/14 A kérdező kommentje:
Pontosan így történt. Csak most jöttem rá, hogy azzal amit mondott, (érzi, hogy az ő szeretete nekem nem elég, meg szeretett ahogy tudott) teljen rám hárította a felelőséget. Ennyire gyávák az emberek. Nem tudják az igazságot kimondani. Lehet én vagyok túl őszinte és azt gondolom másnak is így kellene élnie. Szerintem nem jól csinálom.
2015. febr. 27. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!