Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Egy pasi meddig "síratja" az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pasi meddig "síratja" az exét? Ha állítólag ő volt a másik fele.

Figyelt kérdés

2015. febr. 21. 01:48
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

hát nekünk sztem nem feltétlenül kell pasi, legalábbis nekem nem, főleg az, aki azt sem tudja, mi van saját magával, de azért erőlködik vagy fene tudja

és akkor magányosan éldegélsz vagy mi lesz?

2015. febr. 21. 19:39
 12/18 A kérdező kommentje:
és érzelmileg padló vagy
2015. febr. 21. 19:44
 13/18 A kérdező kommentje:

+n

és szerinted nem fog jönni már senki, aki megmozgat benned valmait?

2015. febr. 21. 19:53
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem kizárt hogy jön valaki.Nem zárkózom el.Csak nem keresek.Most nem.Ha megismernék valakit,majd elválna mennyire értjük meg egymást.Az biztos hogy nagyon óvatos lennék mostmár.
2015. febr. 21. 20:11
 15/18 anonim ***** válasza:

,,Főleg az aki nem tudja mi van magával."

Ez is érdekes.Valóban nem elég jófejnek meg rendesnek lenni,erőt és határozottságot kell mutatni.

Tudom én hogy rosszul csináltam a dolgaimat.

Egyedüllétre rendezkedek be.Az a biztos,aztán ha történik valami mostmár okosabb leszek.

2015. febr. 21. 20:20
 16/18 anonim ***** válasza:
ott belül, ha igaz volt a szerelem, akkor örökké.. sokkal érzékenyebbek vagyunk mint ti, csak mi tesszük a fejünket... van aki részben, vagy több vki aki egy részét képes pótolni, enyhül a fájdalom, de sosem múlik el, ha igaz szerelem volt..
2015. febr. 22. 17:25
 17/18 anonim ***** válasza:

Én már lassan 3 évnél járok.. Nem az, h kifejezetten siratom, de sokat gondolok rá, és sokszor hiányzik. Azóta sem volt senkim, de nem is kerestem, teremtettek rá lehetőséget, h legyen. Pl nem nagyon megyek sehova, ahol esélyem lenne bármire is. Egyszerűen nem tudom aktivizálni magam az ügy érdekében.. Képtelen vagyok. Olyan is volt már, hogy valaki nagyon megfogott, de érte sem tudtam semmit tenni, egyszerűen hagytam kisétálni az életemből. Egyszerűen nem tudok a helyzetekkel mit kezdeni, és ez nem kifejezetten az elem siratása, de abban biztos vagyok, h az ő hatása alatt vagyok még a mai napig is, ami generálja bennem a passzivitást a nők felé, a bizonytalanságot, önbizalomhiányt...

Hogy ez meddig fog tartani, vagy hogy fog e változni egyáltalán, nem tudom. Remélem igen, de ha nem, akkor sem tudok mit tenni, maradok tovább egyedül, a néha előtörő emlékekkel, ahogy azt már több mint 2 éve teszem. Addig meg próbálom elfogadni, h ez jutott...

2015. febr. 22. 18:44
 18/18 anonim ***** válasza:
Siratós nekem csak az első kapcsolatom megszűnte volt, az még a mai napig fáj kicsit, pláne mikor véletlen meglátom valahol, vagy szimplán eszembe jut. Az azt követők esetén viszont gyakorlatilag a lezárásig annyira... hogy is mondjam?! kihűlt/átalakult/kifáradt az érzés, hogy inkább csak fura/szokatlan volt újra szinglinek lenni, mintsem fájó és sírós. Ehhez lehet hozzátartozik az is, hogy csak az első kapcsolatom zárult úgy, hogy rossz viszonyban maradtunk, míg az azt követőkkel csak elengedtük egymás kezét.
2015. ápr. 5. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!