Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasi meddig "síratja" az exét? Ha állítólag ő volt a másik fele.
hát nekünk sztem nem feltétlenül kell pasi, legalábbis nekem nem, főleg az, aki azt sem tudja, mi van saját magával, de azért erőlködik vagy fene tudja
és akkor magányosan éldegélsz vagy mi lesz?
+n
és szerinted nem fog jönni már senki, aki megmozgat benned valmait?
,,Főleg az aki nem tudja mi van magával."
Ez is érdekes.Valóban nem elég jófejnek meg rendesnek lenni,erőt és határozottságot kell mutatni.
Tudom én hogy rosszul csináltam a dolgaimat.
Egyedüllétre rendezkedek be.Az a biztos,aztán ha történik valami mostmár okosabb leszek.
Én már lassan 3 évnél járok.. Nem az, h kifejezetten siratom, de sokat gondolok rá, és sokszor hiányzik. Azóta sem volt senkim, de nem is kerestem, teremtettek rá lehetőséget, h legyen. Pl nem nagyon megyek sehova, ahol esélyem lenne bármire is. Egyszerűen nem tudom aktivizálni magam az ügy érdekében.. Képtelen vagyok. Olyan is volt már, hogy valaki nagyon megfogott, de érte sem tudtam semmit tenni, egyszerűen hagytam kisétálni az életemből. Egyszerűen nem tudok a helyzetekkel mit kezdeni, és ez nem kifejezetten az elem siratása, de abban biztos vagyok, h az ő hatása alatt vagyok még a mai napig is, ami generálja bennem a passzivitást a nők felé, a bizonytalanságot, önbizalomhiányt...
Hogy ez meddig fog tartani, vagy hogy fog e változni egyáltalán, nem tudom. Remélem igen, de ha nem, akkor sem tudok mit tenni, maradok tovább egyedül, a néha előtörő emlékekkel, ahogy azt már több mint 2 éve teszem. Addig meg próbálom elfogadni, h ez jutott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!