Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek van olyan hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van olyan hogy valaki nem szereti a másikat de mégsem szakít valami miatt? Csak úgy elvannak egymás mellett?

Figyelt kérdés
nem az miatt mert pl nincs hová menni, vagy gyerek vagy hitel..hanem csak úgy...pl sajnálat vagy nem tudom

2015. febr. 4. 07:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Na arra várhatsz... inkább neked kéne h megjöjjön az eszed, vagy hagyod tovább h kihasználjon és rájössz, hogy csak talonban tart, vagy észbekapsz és nem hagyod tovább kihasználni magad. Elárulom, még mindig több esélyed van megszerezni őt a 2. opcióval, mint az elsővel...
2015. febr. 4. 08:06
 12/20 A kérdező kommentje:
nem is rossz ötlet..lehet megmondom neki ..nem lépett így vége..és hátha észbe kap mennyire hiányzok neki..pedig már régóta ismerem mindent tudunk egymásról stb ...mindent megbeszélünk ..annyira más lány mint a többi..hihetetlen lenne hogy hazudik nekem.
2015. febr. 4. 08:09
 13/20 anonim ***** válasza:
Hát azt már látom, hogy teljesen az ujjai köré csavart téged, de még mindig ez a legjobb megoldás, ha választás elé állítod, így kénytelen lesz valamit lépni. Máshogy sosem fog kilépni a kapcsolatból, még ha már tényleg szar is, hisz amit nem kap meg a pasijától, azt megkapja tőled, és ez neki felettébb kényelmes helyzet... és maradnának az üres ígéretek, hogy "majd szakít", ami persze sosem következik be. Te meg arra pazarolnád az időd, hogy továbbra is olyan szekér után futsz, ami sosem fog felvenni, és emiatt lehet számtalan más lehetőséget szalasztanál el, ahol nem csak a "pótlék" szerepét töltenéd be.
2015. febr. 4. 08:19
 14/20 A kérdező kommentje:
igen teljesen igazad van! meglépem ezt és bízom benne hogy lesz jó eredménye, én vele képzelem el a jövőt , egyszerűen sezretem nagyon
2015. febr. 4. 08:21
 15/20 anonim ***** válasza:
én is hallottam ilyen okosról, és valószínűleg újra vele van, majd hátha pár gyerek után észbe kap, de lehet, h akkor se
2015. febr. 4. 08:39
 16/20 PearlDiver ***** válasza:
Kérdező, miért olyan hihetetlen, hogy hazudik neked? A barátjának is hazudik, nem?
2015. febr. 4. 08:49
 17/20 A kérdező kommentje:
de ha minden jól működne akkor nem keresné máshol a boldogságot..a mi kapcsolatunk amugy barátságnak indult.
2015. febr. 4. 09:01
 18/20 A kérdező kommentje:
és szinte akaratunkon kívül lett ez...
2015. febr. 4. 09:05
 19/20 anonim ***** válasza:
Hany evesek vok?
2015. febr. 4. 18:28
 20/20 A kérdező kommentje:
én 27 leszek ő 24 lesz
2015. febr. 5. 07:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!