Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A párommal 2 hónap múlva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párommal 2 hónap múlva költöztünk volna össze de most szakítottunk. Mi legyen a megoldás?

Figyelt kérdés

25 éves leszek, még sosem laktam együtt palival, az 5 éves kapcsolatunkban most költöztünk volna össze először (eddig tanultunk), már évek óta ezt terveztük, már teljesen beleéltem magam. Mivel most fogok végezni az egyetemen és dolgozok majd, így mivel szétmentünk nem fogunk együtt lakni, így ha most a szüleimnél lakjak ennyi idősen?? Az a baj, hogy nagyon nagyon rosszul vagyok lelkileg és nem tudnék egyedül lakni (meg annak mi értelme ha ugyanabban a városban lakom a szüleimmel), de idegennel sem szeretnék és folyton csak arra vágyódom, hogy a barátommal akartunk összeköltözni és egyszerűen ha belegondolok, hogy valószínűleg a szüleimmel fogok lakni addig amíg nem lesz újra egy párom akivel összeköltözhetnénk, egyszerűen megőrülök. Már most halálra idegesítenek a szüleim, főleg most elviselhetetlen vagyok, nem tudom elhinni, hogy más már fél év után összeköltözik valakivel, nekünk most lett volna de sajnos szétmentünk így kitudja még hány évet várhatok, hogy végre a szerelmememmel lakhassak.....

Kérlek valaki segítsen, teljesen kétségbe vagyok esve, itthon sem akarok lakni, de egyesül sem tudnék, esküszöm már olyan gondolataim vannak, hogy félek leírni.. :(

Már azon is gondolkoztam, hogy csak azért bocsátok meg a páromnak mert egyszerűen hozzá menekülök és annyira vártam azt,hogy összeköltözhessünk és komolyan még az is jobb lenne, mint hogy a szüleimmel lakjak vagy egyedül...

2015. jan. 31. 10:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
25 éves vagyok a barátom 32 a bátyám 34 és mindnyájan a szülökkel élünk!Akkor most ciki vagyok ? !
2015. febr. 24. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!