Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen ilyen nehéz a szakítás? Mennyi idő alatt tudom elfelejteni?
Hát ez mindig nehéz történet, de ennyi idő után meg főleg. Valahol szerintem mindig ott fog élni benned. Én jelenleg 6 és fél éve vagyok együtt barátnőmmel, és mondjuk én remélem sosem jön el ez a pillanat, de tudom, ha eljönne, akkor is örökké ott élne egy része bennem. Mert lehet hogy én sem szerelemnek érzem (bár néha úgy érzem az vagyok még mindig), de olyan szeretetet érzek, ami sokkal erősebb bármilyen szerelemnél.
Szóval el kell döntened, hogy Neked mi a fontos. Üljetek le, és beszéljétek át a dolgokat. Mondd meg neki, hogy hiányzik a szerelem érzése, hiányzik ez meg az stb. Aztán vagy egyből szétmentek, és meglátod milyen érzést vált ki belőled, vagy szép lassan "züllesztitek" le a kapcsolatot.
Ha egyből szakítotok, és hiányozni fog valami, akkor tisztázd magadban, hogy mi hiányzik. Hogy az hiányzik-e hogy Ő ott legyen, vagy csak az hiányzik, hogy valaki ott legyen. Ha csak az, hogy valaki ott legyen, akkor nem kell megbánni. Akkor már vége volt a dolognak egyébként is. Akkor kezdj el ismerkedni, és keresd azt, akivel jól érzed magad.
Én tudom pl. magamról, hogy lehet ideig-óráig jól érezném magam mással is, de nekem Ő hiányozna.
A szerelemnél sokkal erősebb a szeretet!
Ha a szerelembe leszel szerelmes mindig akkor gindik lesznek az életedben.
"Csak" szereted? Vagy azt sem?
Érzelem, biztonság érzés?
Mert soha nem fog 1000%-on égni a szerelem körülötted. Léphetsz tovább. De ugyan ezzel fogsz szembesülni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!